| Vernusio a întrebat:

Cum as putea sa slabesc? Ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Simplu scrii acolo intr-un jurnal tot ce manci si esti atenta la fiecare calorie, de exemplu am mancat o praitura avea 600 de calorii, pana deseara am sa trec de 3000 daca nu sunt atent e simplu un pufuleti 500 de calorii, mancare 500 de calorii, suc 300 de calorii, manca mai multe proteine, carne de porc este fara grasimi are un gust foarte bun plus mers pe jos 3, 4 ore pe zi, transpiratia nu slabeste, apropo cu cat mancam ma putin rata metabolica scade, ce tot se mira uni ca te ingrasi dupa dieta e logic, ce diete intelege ca ai nevoie de benzina de calitate si ca scopul vieti nu-i mancarea si miscarea, suntem maimulte nu roboti, miscarea este obligatorie

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Mult efort, mancare sanatoasa.

| peperonies a răspuns:

Nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, cereale, orez sau cartofi. spor. e foarte simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa slabesti trebuie sa fii in deficit caloric. Basically, zilnic, in functie de metabolismul tau si de activitatea fizca, corpul tau arde un anumit numar de calorii(il poti calcula cu diverse site-uri si aplicatii). Daca tu ai grija ca numarul de calorii pe care il consumi sa fie mai mic decat cel pe care il arzi, se cheama ca esti in deficit caloric. Exista o gramada de aplicatii si site-uri cu care iti poti numara caloriile ca sa iti fie mai usor(eu folosesc MyFitnessPal spre exemplu). Poti slabi si bazandu-te doar pe alimentatie, insa e recomandat sa adaugi si sport. Cardio te ajuta sa arzi multe calorii in timpul antrenamentului, iar exercitiile de forta iti accelereaza metabolismul, deci ar fi indicat sa le imbini.

Apropo, treaba cu transpiratul este o aberatie imensa... Da, poti pierde in greutate prin transpiratie. Ceea ce vei elimina este cunoscut sub numele de water weight. Slabire prin deshidratare! Dupa cum stii, corpul tau e alcatuit din aprox 70% apa, deci logic ca in momentul in care vei elimina o parte din ea vei avea o greutate mai mica. S-a facut si un experiment, iar un tip a "slabit" vreo 10kg in 24h in modul asta. Singura problema este ca e inutil. In momentul in care te vei hidrata din nou(ceea ce este neaparat pentru sanatatea ta), ajungi de unde ai plecat. Asa-zisa "slabire" nu arde nicio calorie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sport şi o alimentație sănătoasă, variată, echilibrată, moderată. Totul gătit sau crud, cum vrei și fructe. Este foarte simplu, doar trebuie să renunți la anumite chestii, gen pâine, dulciuri, fast-food etc sau măcar consumă chestii integrale, pâine, orez, paste, iar alte ''bunătăți '' mai rar.
2l apă
Mănânci de mai multe x pe zi, 3 mese principale și 2 gustări, s-a demonstrat faptul că cei care mănâncă moderat de mai multe x pe zi, consumă mai puțină mâncare zilnică decât cei care au doar 3 mese copioase.
Nu-s nutriționist, dar mi se pare logic, ''un stil de viață sănătos''.
Ai o gamă largă de fructe, legume, leguminoase, cereale în supermarket, poți face j.dă zeci de mâncăruri cu ele, asta dacă îți permite timpul, bineînțeles.

| alinadianaaa a răspuns:

Cel mai indicat este sa consulti un nutritionist pentru ati stabili o dieta exact dupa metabolismul tau.Nu poti sa faci o dieta ca asa iti recomanda alti, pentru ca fiecare om are un metabolism diferit.La unii pot sa le dea rezultate diete asa dupa ureche la alti o consecinte grave.

| Polinco a răspuns:

Ai putea face spa, acolo transpiri multi, iar prin transpirare elimini calorii. Poti sa stai pe un scaun de piele in pielea goala si sa joci un joc stresant si vei transpira sau poti sa faci sala

| anonim_4396 a răspuns (pentru Polinco):

Raspuns gresit. Prin transpiratie elimi doar apa si unele minerale. Daca transpiri nu inseamna ca slabesti. Slabesti prin miscarea corpului tau si ai muschilor. Poate putina grasime elimi prin transpiratie dar la spa nici de cum nu vei slabi.
Fa sport si mananca sanatos. Atât.

| CristianaCrissPinka2002 a răspuns:

Poti sa faci sport sau sa ti dieta. Eu personal nu sunt de acord cu dieta, adica o tii acum, iar dupa ce nu o mai tii te ingrasi mai repede si dublu. In rest iti poti face un program pentru a manca. Eu de exemplu mananc de 2 ori pe zi si daca imi e frt foame mai.mananc intre. Adica eu mananc cand ma trezesc adica pe la 9-10-11 si mai mananc la 16-17, iar dupa ora 19 nu mai mananc, ceea ce iti recomand si tie

| AestheticPerf a răspuns:

Ma miscare, alergare, exercitii fizice sau putina sala, un antrenament mai intens de 30-40 de minute maxim o ora su reutati nici usoare, nici grele, undeva intre unde ti se potriveste tie si cu alimentatie bine inteles, acum nu trebuie sa calculezi caloriile neaparat, mananca lucruri sanatoase, brocolii, pastai, fasole. multe zarzavaturi, fructe, elimina din galbenusul din oua ( 2-3 oua cu tot cu galbenus sunt suficiente, dar nu elimina de tot galbenusul, cum am spus, 2-3 oua intregi poti manca si apoi adaugi peste doar albausul daca mai vrei ) sa te culci la ore rezolabile, la ora 22-22:30, 23:00 maxim si spor la treaba iti doresc happy, numai bine.

| TudorBircaCostesti a răspuns:

Maninci toate 3 mese si seara ori dimineata faci sport adica alergi

Întrebări similare