| SamRidder a întrebat:

Cum as putea sa slabesc dar... fara diete.Stiu ca trebuie sa renunt la paine sau sucuri acidulate si dulciuri.Am facut-o.Fac si sport in fiecare zi dar degeaba.
Ex. Am mancat acum si peste 5 minute mi-e foame.Ce fac?
P.S. Infometarea si fortarea sa vomit ajuta la ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Offf,cand aveam eu 14 ani nu era asa(ma simt asa batran cu toate ca am aproape 23 de ani.) Atunci nu isi faceau copii probleme de greutate. Puisor, esti in crestere.Nu zice nimeni sa mananci ca sparta, dar nici sa te infometezi.Ce dumnezeu, ai 14 ani.Esti la pubertate.Eu la varsta ta eram dolofan de ma trageau de obraji toate babele, si toate fetele pe la 20 25 de ani si spuneau ca's simpatic. Aveam acel rosu-n obrajiori.Acum cand ma uit la copii de 14 ani,alti vor barba, alti vor sa fumeze sa bea, iar fetele vor sa aiba talie de viespe. Draguta, esti doar un copil, comportate ca atare.Nu zic acum sa mananci sa ajungi obeza.Zic doar sa mananci cat sa te saturi, si sa nu faci exces.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

| SamRidder explică (pentru bursuc001):

Sunt fata si am 14 ani si 55 kg.Stiu ca nu este o varsta la care sa-mi fac griji dar deja a inceput si mama sa-mi zica ca am pus pe mine

| bursuc001 a răspuns (pentru SamRidder):

Precizează şi ce înălţime ai!