| AnonimFaraPereche a întrebat:

Cum aş putea sa slabesc fara ca sânii sa se micşoreze? Sa-mi ramana formele, dar sa dau jos doar in anumite zone (şold, picioare)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinand o dieta pentru acele zone si exercitii fizice.
Iti recomand fitness ul desi eu m-am ingrasat mai mult punand masa musculara(momentan am 52 kg) si fac sala de 1 an(de la cele 78 kg pe care le aveam acum cred ca 1 an-1 an jumate)
Ai mare grija ce comsumi, ce exercitii faci si cat de mult slabesti!
Mult succes si sanatate!

| 94Lucifer94 a răspuns:

Eu nu cred că se micșorează pieptul de la exerciții fizice. Cel puțin nu așa tare încât să-ți pierzi ''formele''

| AnonimFaraPereche explică (pentru 94Lucifer94):

Nu de la exercitiile fizice, ci de la slabit.

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru AnonimFaraPereche):

Păi nu cred, dacă nu folosești o dietă drastică nu ar fi nici o problemă. În orice caz, exercițiile pentru abdomen (sânii vor fi mai vizibil mai mari) și pentru mușchii pectorali (pentru. efectul unui bust mai plin)

| JoleneSth20 a răspuns:

NU poţi slăbi doar dintr-o anumită zonă! Organismul tău decide de unde folosește energie.

| potatodespotatonr12345 a răspuns:

Incearca ca bei sucul cu patrunjel si eu am avut probleme cu grasimea si chiar a functionat acest tratament ca si tine doar la solduri Ingrediente:
-o legatura de patrunjel
-60 ml de apa
-o lamaie
Mod de preparare:
Toaca patrunjelul foarte mic dupa stoarce lamaia si amestecale pe toate.
Cu placere te rog daca slabesti imi trimiti o poza cu tine.

| AnonimFaraPereche explică (pentru potatodespotatonr12345):

Multumesc tuturor! Nu sunt asa grasă doar ca nu ar strica sa ma tonifiez in anumite zone. Daca vrei poze hai pe privat prin mesaje.

| Spenser_Edmud_1998 a răspuns:

1.Nu alerga 2.Nu tine tot felul de diete & Du-te la sala si ridica greutati ( 15-20 Kg) Multe abdomene si Bea apa te va ajuta mult crede-ma "