Tinand o dieta pentru acele zone si exercitii fizice.
Iti recomand fitness ul desi eu m-am ingrasat mai mult punand masa musculara(momentan am 52 kg) si fac sala de 1 an(de la cele 78 kg pe care le aveam acum cred ca 1 an-1 an jumate)
Ai mare grija ce comsumi, ce exercitii faci si cat de mult slabesti!
Mult succes si sanatate!
Eu nu cred că se micșorează pieptul de la exerciții fizice. Cel puțin nu așa tare încât să-ți pierzi ''formele''
Nu de la exercitiile fizice, ci de la slabit.
Păi nu cred, dacă nu folosești o dietă drastică nu ar fi nici o problemă. În orice caz, exercițiile pentru abdomen (sânii vor fi mai vizibil mai mari) și pentru mușchii pectorali (pentru. efectul unui bust mai plin)
NU poţi slăbi doar dintr-o anumită zonă! Organismul tău decide de unde folosește energie.
Incearca ca bei sucul cu patrunjel si eu am avut probleme cu grasimea si chiar a functionat acest tratament ca si tine doar la solduri Ingrediente:
-o legatura de patrunjel
-60 ml de apa
-o lamaie
Mod de preparare:
Toaca patrunjelul foarte mic dupa stoarce lamaia si amestecale pe toate.
Cu placere te rog daca slabesti imi trimiti o poza cu tine.
Multumesc tuturor! Nu sunt asa grasă doar ca nu ar strica sa ma tonifiez in anumite zone. Daca vrei poze hai pe privat prin mesaje.
1.Nu alerga 2.Nu tine tot felul de diete & Du-te la sala si ridica greutati ( 15-20 Kg) Multe abdomene si Bea apa te va ajuta mult crede-ma "