=]] buna asta
. Dar nu glumesc, ar trebui sa incepi sa mananci verdeata adica fructe legume etc, si te sfatuiesc sa incepi si cu exercitii acasa. Cauta pe Youtube, workout at hone for women, si acolo gasesti exercitii pentru toate grupele de muschi, dar sa te tii de ele.
Nu eu sunt cea care a pus intrebarea...si nici eu nu glumeam =]]
*Oops moment*.
Ups . Nu mi-am dat seama .
Totusi, sper ca nu am scris gresit alea Sau degeaba.
Neh...desi ar fi fost mai bine daca nu spuneai faza cu verdeturile. Sa consume carne[ proteine] cu salata. Daca consuma fructe multe va simti nevoia sa manance mult si mai contin si zahar.
Poti consuma sunca presata si produse lactate fara grasime [ degresate], piept de pui fiert etc.
In fine, nu le am cu astea fiindca nu a fost necesar pana acum sa slabesc
Noroc.
Nu am spus-o in nume de rau...
Stiu mai . Stai linistit/a .
Linistita...
Salut! Redu putin cantitatea de paine din alimentatie, dulciurile, fainoasele (orez, cartofi, paste fainoase) si mananca mai multa carne combinata cu legume. Lasa liposuctia si alte prostii.
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!
Liposuctia este foarte periculoasa, pot aparea complicatii grave si iti poate distruge organismul. Si oricum, nu poti face liposuctie decat daca ai peste 18 ani, plus ca este foarte scumpa. Revenind la intrebarea ta, lasa-ma sa-ti spun cate ceva:
Nu ai cum sa slabesti fara sala sau diete. Pentru orice lucru pe care-l doresti trebuie sa muncesti, sa te straduiesti putin, numai prin sacrificii ajungi la un rezultat. Nu ai cum sa stai cu mainile-n san si sa-ti doresti sa slabesti ca prin minune. Renunta la atitudinea asta de om lenes si ia si apuca-te de niste sport sau de un regim alimentar mai sanatos & echilibrat daca vrei sa se vada rezultate. Daca ar exista o solutie simpla si usoara la problema ta, iti dai seama ca nimeni nu ar mai apela la sport sau la diete. Gaseste un sport care sa-ti placa, de exempu inotul sau alergatul. Iesi cu rolele cu prietenii tai. E chiar atat de greu?
Faci foamea?! aici ma refer la 3 mese pe zi dar "sarace", cu putina paine(nu mananci pana te saturi, si in timp vei reusi)
maria933 întreabă: