Iti dai seama ca daca o sa slabesti rapid o sa se vada semnele? adica nu o sa arate prea frumos pielea lasata nu crezi.incearca sa nu fii prea stricta adica nu stiu incerak sa nu mai manancai dupa 6 si sa manancii mai putine felii de paine iar atunci cand tie foame ai grija sa nu ti se para deoarece s-ar putea sa-ti fie sete nu foame,asa ca hidrateazate bine, sa stii ca asta ajuta si tenul, il face mai catifelat(cel putin 2 litri pe zi)crede-ma iti spun din proprie experienta.
Eu una am slabit 3kg intr-o saptamana cu ajutorul sportului, adica foarte multe exercitii seara si dimineata si foarte mult alergat
Te apuci de...vb foarte seriosasa mi-a zis si mie doctorul s a functionat
fuda?
Incearca se reduci consumul de dulciuri, paine si bauturi cu mult zahar ca oricum nu tin de sete prea mult.Mananca fructe, bea apa si practica un sport sau iesi pe afara cu prietenii.
Cred ca ai mai auzis aceste lucruri dar sa stii ca chiar au efect.
Rapid nu poti.crede-ma, tu vrei sa te imbolnavesti? cel mai bine este sa alergi 30-60 min pe zi noaptea cand nu e asa cald ca acum si dupa 1-2 luni pierzi cc 5-10 kg, sunt si pastile pentru slabit rapid dar nu iti recomand deloc, sunt nocive si inca ceva. fara o dieta bogata in legume+fructe nu o sa reusesti niciodata,
Carmen133 întreabă: