| tina_5689 a întrebat:

Cum as putea sa slabesc sanatos vreo 5-6kg? AM 35 de ani, mama a 2 copii, si as vrea sa arat o mama secsi, sunt si mica de statura nu-mi sta bine grasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Intra pe net si gasesti o gramada de retete de slabit. ceaiuri .capsule.etc etc multe fff multe bani sa ai [ecofit. ceai de cidru etc etc

| piciuk a răspuns:

Pai... incearca sa eviti mancarea grasa si carnea de porc. incearca sa mananci carne de pui, dar nu fripta si fa si tu putintel sport

| z8 a răspuns:

Daca vrei ceva, trebuie sa muncesti pentru. acel ceva. Sfaturile mele: Fa miscare intr-un parc, mananca sanatos, cat mai putine grasime nesaturate ( carne ), cat mai putine calorii ( fainoase, paine, alune, seminte ), cat mai multe legume si fructe ( fibre, minerale si vitamine ), 2-3 l apa pe zi ( au ajuns aia la disperare de au bagat pana si pe posturi tv addul acela ) si mananca cat mai putin seara ( mananci mai mult dimineata ), stil de viata ordonat, etc. Bafta!

| alecSei a răspuns:

Iti recomand sa mergi la o sala de fittnes si sa urmezi un regim strict. Nu exista nimic mai sanatos decat sportul!