| richarddawkins a întrebat:

Cum ati invins voi pofta de dulciurii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fnnyn a răspuns:

Mananci din ce in ce mai putin in fiecare zi, la un moment dat nu o sa mai simti nevoie, dar asta cere timp.

9 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Alcoolicii si persoanele care consuma cantitati mari de alcool, prezinta intotdeauna un apetit scazut pentru dulciuri. Mai mult, de regula nu le prea suporta...
Am incercat sa evit pe cat posibil sa-ti dau rapunsul asta pe topicul sanatate, dar vad ca altfel nu te potolesti...
Deci fa-te betiv, e singura scapare.

| AnonimDinRomânia a răspuns:

Cu pizza, bere si piept de pui la gratar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E greu de invins,cam tot ce poti sa faci este sa le ti cat mai departe de tine si sa vizualizezi mereu cat de bine va fi in viitor,dupa ce vei fi renuntat.
Nu mai saliva la reclame si evita sa te gandesti la ele.
Eu cred ca pofta excesiva de dulciuri se naste din plictiseala, asadar umpleti timlul cu altceva si nu mai rontai niciodata in fata calculatorului sau a televizorului.
Idee noua:daca esti competitiv si ai un frate sau o sora(sau pe cineva apropiat), pune pariu cu el/ea ca nu vei mai manca dulciuri o luna. Dupa ce te obisnuiesti va fi usor.
Daca nu merge asa, atunci iti mai ramane numai sa urli la tine in oglinda ca nu ai fata de persoana dependenta de ceva de genul asta si ca nu vrei sa devi obez(sau diabetic, sau ce probleme mai poti sa ai)doar din cauza unui baton de ciocolata.
E doar o chestie de autosugestie.Stiu prin ce treci am reusit sa depasesc problema.

| Cherilyn a răspuns:

Asa cum am invins-o si pe aia de shaorma, kebab si chipsuri: cu ambitie si cu gandul ca sunt daunatoare organismului meu.
Mai consum din cand in cand dulciuri, dar in cantitati mici si mai mult batoane cu cereale. happy
Numai binebatting eyelashes

| Nymeria a răspuns:

Nu poti invinge pofta de dulciuri big grin

| QiCKaaTc a răspuns:

Hmm, mancam altceva si daca imi venea sa mananc ceva dulce. beam un suc natural ( facut de mine ) si-mi trecea.

| didicriss a răspuns:

De curand am fost la dentist si nu am avut voie toata ziua dulciuri pentru ca mi-am facut o igenizare...nu stiu cum am rezistat pentru ca si mie imi plac foarte mult..in schimb am mancat multe fructe care stiu ca imi plac...te sfatuiesc sa incercihappy

| Naomiroxana a răspuns:

Eu una nu pot sa o inving laughing

| JulioErnest a răspuns:

Mancand cereale.si nu ma mai gandeam la ele....sau atunci cand ti-e pofta manaca un iaurt