Depinde cat este de avansata depresia, si daca ai si anxietate cu manifestari somatice.
Incearca sa schimbi mediul in care traiesti, grupul de prieteni, apuca-te de un sport. E clar ca ceva nu merge daca esti depresata.
In ultima instanta, exista SSRI.
1.La farmacia naturista gasesti niste pastilute din plante foarte bune care iti vor da o stare de bine.
2.Scrie pe o foaie de hartie lucruri de care esti sau ai fost mandru in viata. Realizari, lucruri care iti plac sau care ti-au placut in trecut.
3. Filme de comedie, filme de comedie, filme de comedie.
4 Roaga-te
5.Fa sport. Alearga maine dimineata 1 ora.
6.O iubita /un iubit Cauta pe cineva! sau pe altcineva
7.Joaca jocuri distractive cu prietenii.
Eu am fost in depresie. Am iesit din depresie usor usor. Insa cel mai bun si mai bun remediu anti- depresie este psihiatrul crede-ma! fara frica.Multa lume merge. Foarte multa lume cade in depresie la un moment dat. Dar viata e frumoasa. Zambeste si vei fi din nou ca inainte! Succes!
Am un loc de munca unde vin in contact cu mai multi oameni si asta sjuta.Acasa ma ajuta un joc pe facebook care imi place f.mult.
Faci lucruri care iti plac si care te binedispun, vorbeste cu oameni, si bea 1-2 cani de zi( cand poti) ceai de sunatoare care ajuta la depresie, asta doar daca nu iei antidepresive, anticonceptionale si anticoagulante, pentru ca interactioneaza cu substantele din ele
Trebuie sa faci doar lucruri care iti plac si te binedispun, sa vorbesti cu oameni, si cand si cand sa bei o1-2 cani pe zi de ceai de sunatoare ca ajuta la depresie, asta daca nu ei anticonceptionale, anticoagulante si antidepresive pentru ca interactioneaza cu substante din ele
Si eu sufar de depresie...si recunosc ca o tin in mine,ma ascund de familie,de prieteni si de toate persoanele din jurul meu. Stiu ca nu e bine ce fac,dar prefer sa tin totul in mine pentru ca mama este o persoana care se ingrijoreaza usor...a fost un timp cand am spus familiei si mama a fost fff ingrijorata(ma intreba tot timpul daca sunt bine, plangea des, etc.) Am momente cand depresia este mai accentuata(nu pot iesi evectiv din casa) dar am si momente cand aproape uit ca sufar de ea(in general vara) Am fost si la psiholog, am luat si antidepresive(xanax) care m-au ajutat pentru un scurt timp. Singura persoana care te poate ajuta esti tu. Trebuie sa gandesti tot timpul pozitiv si ca iti cauti tot timpul motive pentru care sa traiesti, si sa faci tot timpul lucrurile care iti plac. Nu trebuie sa permiti nimanui sa iti ia zambetul de pe fata. Take care:*
Poti face ceva relaxant:spa, sport, dormit in execes.Eu iti recomand spa-ul!
Unuseranonim întreabă:
Mario1996 întreabă: