Este o dieta foarte proasta si cine ti-a recomandat-o fie te ia de prost, fie isi bate joc de tine. Nu are lactate, nu are legume, cine ar fi nebun sa-si distriga sanatatea asa? Nu o sa slabesti prea mult, din cauza ca o sa intri pe metabolism de inanitie, si organismul va distruge proteinele din muschi si le va transforma in grasime. Poate in 35 de zile slabesti 8 kilograme, pe care le vei pune la loc in primele 5-6 zile daca intrerupi vreodata dieta asta.
Mai, daca vrei sa slabesti, iti recomand sa faci asta in timp. Iti poti calcula necesarul de calorii intr-o zi, dupa care sa mananci in fiecare zi cu 500 mai putin. Si evident, ceva miscare.
"Regimul" asta pe care l-ai scris tu e o prostie, pentru ca nu este sanatos, iar daca vei rezista fara sa cazi pe jos, vei pune la loc cu mult mai mult. Cand ai sa vezi mancare, ai sa simti ca mori acolo daca nu mananci si asa, te vei ingrasa iar. Mai mult decat atat, cu o infometare de genul asta slabesti nu numai din sunculitza, dar si din muschi, ceea ce e rau.
Tu esit fata din poza? sant picioarele tale? vrei sa te sinucizi? pai picoarele tale si curpul din cate-mi dau semaa arata perfect, de ce vrei sa slabesti? Te trezesti a; ergi-2 ore mananci o banana ...in tot acest timp bei litru de apa,apoi scoala,distractie,tv,peste la gratar un mar, acum depinde de fiecare eu am, 77cm si 73 kg, dar eu slabesc repede daca as tine regimul asta 35 de zile as ajunge la 2 kg as fi mai slab ca aia din lagarele naziste...depinde de organism resteta pare acce[ptabila acum nu stim si cat e de sanatoasa si daca poate produce dezechilibre in roganism, metabolism etc
Draga mea, ti-as recomanda sa renunti la diete si sa te apuci de sport.
de efectul yoyo ai auzit? degeaba tii acum regim si peste 3-4 luni reincepi sa mananci normal, pentru ca totul se va depune inapoi. dietele sunt doar pentru persoanele care sunt constiente ca vor fi nevoite sa se tina de dieta respectiva pentru tot restul vietii pentru a ramane la fel.
te sfatuiesc sa mananci sanatos, mai consistent la micul dejun si la pranz si ceva mai usor la cina, sa mananci ceva dulce de 1-2 ori pe saptamana si din alimentatia ta sa nu lipseasca nimic, DAR sa faci sport. 25 de minute de alergat lejer fac minuni.
dieta pe care o prezinti este una eficienta, o sa slabesti mult, dar consumand doar atatea alimente, o sa pierzi mai multa masa musculara decat masa adipoasa, plus ca poti sa dezvolti o anemie de toata frumusetea si asa cum spuneam, cand o sa reincepi sa mananci si altceva decat ce ai mancat pana acum...totul se va depune.
numai bine si o zi frumoasa sa ai
Tu vrei sa mori de foame?
aproape nu mananci nimic
un sfat bun,nu te apuca de dieta asta daca nu vrei sa mori de foame,daca esti sensibila, poti lesina oricand
mai bine nu incerci dieta asta, mai sunt 1000 de diete,incearca altele,dar nu asta daca nu vrei sa mori...
eu doar ti-am dat un sfat, treaba ta
, daca o incerci multa bafta
pa-pa
Asta e infometare, nu dieta. Poti slabi, dar nu cred ca poti rezista 35 de zile. Mi-e teama sa ca dupa cateva zile sa nu deschizi frigiderul si sa-l golesti E prea putina mancare. Mai ales la cina... Un mar? Marul e gustare, nu masa principala.
Nu e buna dieta, masa de dimineata e cea mai importanta, iti va da energie pentru toata ziua, si nu cred ca o banana are caloriile necesare