| Daniel_9018 a întrebat:

Cum dau burta jos? repede

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
19 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fa abdomene zilnic si ai grija cu alimentatia

| unbaiatanonim a răspuns:

Te opresti din mancatul excesiv si te duci la sala.

| WR104 a răspuns:

Nu mai manca dupa ora 20 si alearga, sari corda sau fa exercitii aerobice.
Abdomenele nu te vor ajuta chiar daca vei face 1000 pe zi.
Bafta!

| Azµre a răspuns:

Mișcare, depinde de vârstă, ai văzut un medic până acum? Un endocrinolog sau nutriționist.

| g2012 a răspuns (pentru Marius1985):

Vb serios? chiar a functionat?

| Marius1985 a răspuns (pentru g2012):

Da, eu oricum fac si ceva sport, dar s-a vazut diferenta cand am inceput sa-l folsoesc, si inainte mai incercasem doar cu sport si dieta, si nu am avut rezultate la fel de rapide. Asta e experienta mea, bafta, sper sa reusesti!

| GeorgyGirl a răspuns:

Eu fac 200 abdomene dimineata 200 seara si nu mai mananc dupa 7 nu mai beau carbogazoase din cauza asta ma simteam plina tot timpul si balonata si nu mai mananc decat jumatate ca inainte si la program dimineata la 10:30 paine prajita cu branza gem margarina ce vrei si un ceai, la 13 un sandwich sau la 1 felul 1 si 2 dar putin din fiecare si renunt la paine la unul din feluri si nu mancare grasa si la 19 ultima masa un crenvusti fiert sau doi un polonez o salata niste iaurt orice ce iti cade usor la stomac... eu arat bestial acum. bafta!

| andreimada a răspuns:

Dieta trebuie redusa! si sa faci mult sport!

| SyndicateX a răspuns:

Exercitii cardio (cauta hiphop-abs) + abdomene ( cauta 8 minute necesare zilnic pentru abdomen).

| azazel21 a răspuns:

Du-te la salawinking

| Ziser a răspuns:

Ma nu trebuie sa ti dieta! Trebuie sa nu mananci dupa ora 19:00-19:30 si fa abdomene (si flotari optional)!

| MaryyraM a răspuns:

La dieta cu tine!

| RaspberryLover a răspuns:

Salut! Uite niste sfaturi prietenesti pentru a avea o talie superba si de invidiat!

In primul rand, ar trebui sa mananci mai multe fructe,legume dar si lactate(lapte, branzeturi, oua uneori).

In al doilea rand, fa multe exerciti, dar totusi, nu te sili, pana nu mai poti nici respira normal. Incetisor, incetisor. De exemplu: azi faci 20 de abdomene, maine fa 30, apoi 50 si tot asa pana se vad rezultate.
Ca sa nu faci abdomene, poate nu iti plac, fa un sport care iti place si in acelasi timp te si distrezi(dansul, inotul, zumba, aerobic). Poti sa te duci la un instructor sa faci aceste sporturi, sau poti sa le faci acasa.

Si in al treilea rand, ar trebui sa fie ca o joaca pentru tine. Dupa ce urmezi acesti pasi, peste catva timp, nici nu o sa iti mai dai seama de ce faci asta.

Multa bafta iti doresc si sper sa ajungi unde doresti!

| ionutalexandruion a răspuns:

Omul nu a dat nici o informatie coerenta ca sa iti putem da sfaturi trebuie sa ne spui cate kg ai si cate ti ai dori sa dai jos si in cat timp... pentru ca daca ai sa zicem 100 kg si tu vrei sa ajungi la 80 kg nu poti sa slabesti peste noapte trebuie sa faci un efot fizic considerabil asta daca vrei sa slabesti prin exercitii fizice daca vrei sa slabesti prin dieta trebuie sa eviti anumite tipuri de mancare si sa nu mananci dupa o anumita ora

| madalin10 a răspuns:

Abdomene
lasa paine mananca o felie pe zi maxim
fa sport
nu mai manca dupa 7 seara...zic din propria experienta

| Petru_Lucian_Olariu_1997 a răspuns:

Dieta nu e un raspuns fa multe abdomene! si incearca sa nu mananci multe grasimi si mai mult peste

| Petru_Lucian_Olariu_1997 a răspuns:

Dieta nu e un raspuns incearcasa Faci multe abdomene 100-200 pe zi si incearca sa mananci peste

| momom a răspuns:

Ideea cu abdomenele e buna. Sigur ar ajuta daca te-ai tine de ele. Iar in legatura cu alimentatia, e adevarat ca trebuie sa ai grija ce si cat mananci si cum iti imparti mesele intr-o zi. Dar cel mai bine este sa nu combini carbohidratii cu proteinele. Au nevoie de un timp diferit pentru digerare si daca le mananci impreuna vei fi balonat, iar burta va fi mai umflata oricum.

Întrebări similare