De ce ma intrebi? ar trebui sa stii chestiile astea. Sunt lucruri normale / nunecesita doctor. Probabil esti micuta.
Micuta? draga, stiu destule, dar "secretiile" normale, in afara anumitor perioade, nu curg asa ca la robinet sa-ti pateze cearceaful si sa-ti fie frica sa dormi dezbracata.Decat daca sunt de alta natura.
Ps:din intrebarea ta am dedus ca te referi la te miri ce secretii in afara celor de care stim.Nu ai specificat anumite perioade, ai scris "de obicei".
Pai ce perioade sa specific : am zis despre secretiile alea albe normale (in afara de menstruatie, clar! )
"Cum de unele fete/femei pot dormi dezbracate complet, daca noi fetele de obicei avem tot felul de "secretii, ..pe langa menstruatie."-acel "de obicei" m-a facut sa inteleg intrebarea ta asa cum ti-am explicat mai sus.In primul meu raspuns am intrebat "tot timpul",pentru ca asa am inteles din exprimarea ta,mai exact tot timpul lunii.
Revenind la subiect, nu e nicio problema sa dormi dezbracata, nu e nici nesatanos, nici neigienic, e chiar practic in noptile caniculare. Take care
Pai cand avem ovulatia de exemplu, secretii albe cand se "curata " interiorul vaginului.(Ceva in genul ) d'astea... avem
Dar poate pe ele nu le derajeaza.
Probabil. Dar eu voiam sa stiu de la fetele care fac asa. Sa stiu daca dorm mai bine, e mai relaxant. ceva de genul. Intelegi?
Dapai eu am dormit asa langa prietenul meu si nu mi-a afectat sanatatea...cu atat mai putin sanatatea lui:S