| marianpurdea a întrebat:

Cum decurge un consult la urolog?
Imi e putin rusinelaughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dai biletul de trimitere si cardul de sanatate la asistenta apoi te asezi pe pat si te inspecteaza poate o asistenta tanara, depinde de norocul tau, eu nu am fost niciodata, dar am fost cu cineva

| Violleta2022 a răspuns:

Rusine, de ce?
Urologii sunt in general barbati si cu siguranta ti-ai mai dat pantalonii jos, in fata unui coleg sau prieten si ti-a vazut cucul, nu?
Acum mergi pentru o problema grava de sanatate, deci nu ar trebui sa-ti fie rusine, ca salvarea ta vine taman de la medicul ala, dupa ce-ti vede cucul.
Nu uita sa te speli foarte-foarte bine inainte de consultatie, cu apa calda si sapun.
Sanatate multa!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce problema aia, nu toate au nevoie de un consult, daca e doar o infectie atunci nici nu e nevoie sa te dezbraci

| relian a răspuns:

Cum sa decurga, ca orice alt consult.Ori doar vorbesti, doctorul intreaba una alta tu raspunzi, ori uneori in afara de discutat mai te si controleaza, doar daca e cazul, depinde ce problema ai.

Daca ai infectie urinara sau mai stiu eu de care, poti doara discuta, doctorul sa nu te controleze pe nicaeri ca nu are de ce. Dar te pune sa dai ceva proba de urina, desigur undeva singur nu faci pe tine de fata cu ala laughing

Cele mai multe consutatii la urolog se bazeaz doar pe discutii. Iti este rusine de corpul tau sau de ce anume? Cind te culci cu o femeie nu iti este rusine laughing nesimtitule

| Delllla a răspuns:

S-a inventat și asta?

| RAY a răspuns (pentru Delllla):

Desigur, mai ales voi fetele aveti des probleme cu tractul urinar -infecti