Buna.E foarte subiectiv spus vindecator.In general oamenii educati sau cei care nu se afla in pragul disperarii, apeleaza la medici. Populatiile sarace sunt cele care cred in miracole.Recent am vazut un documentar in care arata ca un procent considerabil din populatia orasului Kinshasa, capitala Republicei Democratica Congo, venereaza un om care sustine ca prin cumpararea bauturii pe care o vinde el la sticla pet (care contine apa, lamaie, benzina si alte chestii extrem de sanatoase, not), cu 14 euro bucata, oamenii bolnavi se vindeca.Ingredientul activ este iluminarea divina.
Ba chiar se intalnesc mase intregi pe stadion pentru a auzi discursul lui.Trage tu concluziile:
https://youtu.be/KaPLylJk89w?si=gBWiIC4IM0nTtxIL&t=2114
Vindecator, nu exista asa ceva, exista insa sarlatani.
Restul sunt filme.
Daca imi aduc aminte de un vindecator de asta dar spiritual a fost si popa Pomohaci, a vindecat ...pe nimeni, dar a ajuns la cateva milioane de euro bune din specularea prostiei si scoaterea de draci din oameni!
La fel sunt si cei cu bioenergie si asa mai departe, niste mincinosi!
Omul merge la acestia fie din naivitate fie pentru ca este foarte greu sa ai o boala incurabila si iti pierzi orice speranta, speranta aceasta ca te-ai putea vindeca de o afectiune grava sau chiar nevindecabila iti aduce numai probleme, mai ales bani pierduti!
E pe acelasi principiu cu mersul la vrajitoare!
Daca chiar vrei sa vindeci ceva, nu doar sa inseli lumea, studiaza putin despre plantele medicinale, apoi recomanda-le. Nu uita cu nu orice boala se poate vindeca de catre acestea, iar sfatul medicului este totdeauna cel care primeaza
anonim_4396 întreabă: