anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Cum e mai bine sa dormi? cand iti este somn sau la aceeasi ora in fiecare noapte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
21 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ForYouBaby a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa dormi in fiecare noapte la o ora fixa, evitand anumite tulburari si de asemenea pentru a te trezii intro stare perfecta ar fi bine si indicat sa dormi 8 ore dar nu mai putin happy O zi buna happy

| Tomoiagă_Răzvan_1997 a răspuns:

Medicii spun ca creierul se regenereaza in somn intre orele 22:00-02:00.Deci cel mai bine ar fi sa te culci la 21:30-22:30 ca sa te poti trezii relaxatwinking

| Tensai a răspuns:

Eu cred ca e bine sa dormi la aproximativ aceeasi ora in fiecare noapte, astfel organismul tau se va obisnui cu un program si vei evita insomniile, si bineinteles te vei trezi mai fresh.

| einenebun23 a răspuns:

E bine sa iti faci un program cand sa te culci. Chiar daca la inceput iti va fi mai greu cu timpul te vei obisnui. Nu e nici foarte bine sa te culci cand esti rupt pentru ca poti avea un somn nelinistit.

| adriangabor92 a răspuns:

Cand ti se face somn

| badboybitter a răspuns:

Nu multa lume are o ora exacta de a merge la culcare. Ideea e sa dormi cele 8 ore care sunt indicate.

| Madayna a răspuns:

Culca-te la aceeasi ora in fiecare seara, de preferabil la 22:00 sau maxim 23:00.

| StefanERC a răspuns:

Cel mai bine este sa iti setezi ora de culcare in functie de ora de trezire si tinand cont de ciclurile de somn

poti dormi mult si bine dar daca te trezesti intre cicluri (adica ultimul ciclu este incomplet) te vei simti obosit toata ziua

uite un site care calculeaza automat aceste ore http://sleepyti.me/

| marinelaella a răspuns:

Dupa mine,cel mai bine ar fi sa dormi la ora fixa. Caci daca tu dormi atunci cand iti e somn,noapte ce o sa faci? (cai verzi pe pereti :p ). Deci,mai bine iti stabilesti o ora si te culci la ora aia,sau in apropierea acelei ore. Dar, de exemplu daca ai avut o jumat' de zi mai obosita, poti dormi la pranz o ora, iar dupa sa te culci la ora la care te-ai culcat si pana acuma! (oricum, regulile sunt facute sa fie incalcate)

| BiuL a răspuns:

In fiecare noapte la aceeasi ora.

| mgtow a răspuns:

Nu prea poti dormi la ora fixa in viata nu te poti mentine la somn in aceeasi ora in fiecare zi daca nu esti sonambul poti dormi cand vrei.

| TequilaG a răspuns:

Eu adorm cand mi se face somn.

| Bucatica_Hortenzia_1977 a răspuns:

Ar trebui la o ora fixa in fiecare noapte ca a doua si za nu te trezesti obosit/a

| AndutzaTa a răspuns:

Dupa parerea mea ar fi bine sa dormim atunci cand simtim nevoie, adica atunci cand ne este somn...dar nu ar fi rau sa ne facem si un program de somn cat mai echilibrat!

| georgetzop a răspuns:

Cel mai bine e sa ai un program de dormit, de mancat de orice

| zaratu a răspuns:

Cam trebuie sa ai un program de somn fix noaptea

| alexandra0128 a răspuns:

Cel mai bine trebuie sa te culci la 9 si sa te trezesti la 6

| Rubyrubyy a răspuns:

Pai e bine sa dormi cand iti este somn...Dar recomandat este sa dormi la aceeasi ora.

| BlacKGabriel a răspuns:

Daca te culci la ora 9 maxim 10 te vei trezi a 2a zi pe la 7 8, si o sa fii foarte odihnit! asa nu iti va mai fi somn pe durata intregii zile! e cel mai sanatos asa!

| Martina5 a răspuns:

La aceeași oră că astfel îți dereglezi somnul.