Tu stii ce este ăla Detrical? Daca ar fi spray cum crezi că l-ai folosi dacă el este supliment alimentar!
Deci trebuie sa ajunga in sistemul digestiv.
In stomac, mai pe intelesul tău.
Of!
Unde crezi că ajunge din gura nebunule? In piciorul stâng?
Cearta-te cu farmacista că ea m-a întrebat dacă vreau spray dar iau mâine oricum
Dar nici in stomac. Poate ca la tine ajunge si in piciorul stang.
https://www.drmax.ro/......te-zdrovit
Detrical este vitamina D si se gaseste sub formă de pastile pe care le inghiti tu cu apă, aceste vitamine nu se compenseaza si nu se elibereaza pe baza de retetă medicala, deci le poti cumpăra cand vrei din orice farmacie, dar in general vitaminele costă mai mult.
M-a întrebat farmacista daca vreau pastile sau spray care se da un puf in gura pe zi. Mă grăbeam și am luat pastile acum nu știu dacă am înțeles bine că ăla e mai puternic sau ce a zis
Eu cred ca se zapacise ea . Nu am auzit de vitamina D sub forma de spray. Poate era cu gândul in alta parte.
Detrical nu am încercat, dar văd că nu există sub formă de spray, ci doar de comprimate normale şi efervescente sau picături, dar alea sunt doar pentru nou-născuți şi copii.
Eu am început să iau picături de D3 după ce mi-a zis mai demult o prietenă că i s-au părut mai bune decât pastilele.
Pe net nici eu nu găsesc. Dar când am cerut detrical la farmacie m-a întrebat pastile sau spray
Mă oftic că nu am întrebat de spay mai multe că mă grăbeam
O sa caut mersi cred că se referea la alt brand dar care face același lucru
Am uitat să zic că D3 e bine s-o iei după ce mănânci ceva care conține grăsimi.Dar nu seara. Dimineața sau la prânz.Depinde ce mănânci.
Ms
E ciudat că nu apare pe net. Poate s-o fi încurcat farmacista.Ori a vrut să zică picături în loc de spray ori a ținut minte greşit că Detrical e şi sub formă de spray. Spray cu D3 chiar există, dar nu de la Detrical.
Maryyyaa întreabă: