| RoxyRoxana200 a întrebat:

Cum e operatia la ganglioni la gat? Am 13 ani si a zis ca am doi ganglioni mie mie frica nu mia dat tratament si nu a zis de nicio operatie oare o zis dar nu sunt inflamati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Nu te opereaza nimeni. Ganglionii s-au inflamat cel mai probabil din cauza unei infectii dentare sau a unei raceli in gat, iti va trece o data cu raceala.

| CuriousStuff a răspuns:

Toata lumea are ganglioni... Acum depinde cum erau. Daca erau putin inglamati, exista o gramada de motive pentru care ar putea fi asa... Stai linistita ca nu e nevoie de nicio operatie.

Ganglionii nu se extirpeaza decat in situatii extreme sau boli grave... Cancere, de exemplu. Si sigur nu ai cancer.

| Valentinaldoilea a răspuns:

Eu inca nu am auzit de extirparea ganglionilor. Sigur nu ai primit tratament? Poate mai ai de facut niste analize.