| Adrianaaaxxx a întrebat:

Cum e pe tine sa te doară si în partea stângă și in partea dreapta să îți faci analize la sange și să iasă bune?
Chiar că, ce as putea avea dacă mă doare aproape incontinuu in partea stângă?
Precizez că am fost operata de apendicita acum 5 luni și am m-ai avut dureri de burta din cauza asta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu au nici o treaba analizele de sange cu inflamarea si durerea unui organ sau a unor muschi ori tendoane.
Mergi al medic sa ti se investigheze cauzele: posibil dor ovarele, de aici si durerea de burta. In nici un caz nu poate durea burta din cauza apendicitei, odata ce ai scos-o, cum poate sa mai doara ceva ce nu mai exista in tine?
Dar, ca fata, ai ovare, trompe, uter, veica urinara ...in zona pelvica, deci destule organe care posibil sa fie inflamate usor sau sa ai chisturi pe ele.
Cand ai avut ultima oara un consult ginecologic?
Nu crezi ca este momentul potrivit sa mergi al un consult?

| Adrianaaaxxx explică (pentru Violleta2022):

Crede-ma ca până acum am fost de prea multe ori la consult la accelasi doctor cu burta si piciorul stang si numai vreaurolling on the floor
Cât despre un consult la ginecolog, nici gand

| Violleta2022 a răspuns (pentru Adrianaaaxxx):

De ce, te mananca ginecologul?
Atunci stai si sufera, daca nu vrei sa mergi la investigatii, sa vezi ce-i rau cu tine!
Sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav la tine, ca prea se descopera stagiul 3 si 4 de cancer ovarian, cand nu mai este nimic de facut, din indolenta si ignoranta.

| cezar003 a răspuns:

Circulatia sanguina pa partea stanga este inca afectata deoarece inima transmite, primeste napoi si trebuie sa transmita din nou pentru tot corpul insa unele raspunsuri vin mai greu iar inima confera ce a primit (idiotii aia care fac operatii ) ar trebui sa fie mai atenti