| pwp a întrebat:

Cum e posibil ca un barbat sa nasca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DanSor a răspuns:

Simplu... prin terapie hormonala, adica schimbare de sex (cazul de fata din femeie in barbat).
Uite si exemplele concrete:
http://stirileprotv.ro/......uarie.html
http://stirileprotv.ro/......n-nou.html
PS: o zi buna si ne mai auzim;)

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Urmărește emisiunea lui Măruță, astăzi la ora 17. 45 pe Protv și ai să vezi acolo ce și cum!
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Barbatii nasc idei, multe proaste, dar nasc.
"Barbatii" care au fost femei nu sunt barbati. laughing
Doamne, lumea asta s-a intors cu posteriorul in sus. sad

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Simplu. Terapie hormonala. Doar nu crezi ca este real ce probabil ai vazut in filmul"Gravidul" cu actorul Arnold Schwarzenegger.

pa, pa.

mariana
| mariana a răspuns:

Transsexualii (cei ce si-au facut schimbare de sex, din femeie in barbat si care si-au pastrat organele genitale feminine.
Prin inseminare artificiala se introduce un ovul fecundat in uter si asa este posibil ca si un barbat (declarat ca atare, dupa schimbarea sexului din femeie) sa poata sa ajunga "mama". Astazi la 17, 45 la PROTv, poti urmari spusele unui asemenea barbat care a devenit mama de 3 ori, deoarece acesta va fi prezent la emisiunea lui Catalin Maruta.

| yellowalien a răspuns:

Daca e o femeie care si-a facut operatie de schimbare de sex, dar a pastrat aparatul genital intact, da, e foarte posibil. Altfel no chance. Povestea din filmul acela cu Arnold Schwarzenegger e SF.

| Biby a răspuns:

Cred ca ai vazut la Pro Tv la reclame ac va veni primul barbat din lume care a nascut nu? Am vazut un articol in care se spunea ca el s-a nascut femeie dar si-a facut operatii estetice si s-a facut barbat dar organele au ramas de femeie si asa a nascut. Fundita?

| Sofffie a răspuns:

A, da am auzit si eu parca azi dimineata cand dormeam ceva la televizor, ca a nascut un barbat 3 copii, sau nu stiu ce a zis ca eram pe jumate adormitalaughing. Nu stiu o fi facut vreun tratament iar dupa ce ia crescut copilul, a facut cezariana si gata, credlaughing

| Sofffie a răspuns:

Uite aici: http://www.infonews.ro/......aruta.html

Citeste sa vezi cum?

| Danitzu a răspuns:

Scz dar nu se poatetongue

| Kikyo_2930 a răspuns:

Un barbat nu poate naste doar daca a fost femeie si si-a pastrat organele genitale.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista asa ceva. e prostesc rau de tot. dar e amuzant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e posibillaughing, acel "barbat" isi facuse schimbare de sextongue, inainte a fost o fata normala, numai organul genital l-a pastrat, incat a putut sa dea nastere unui copil, si-a pus in aplicatie propriul corp cu insamantare artificiala.happy Asta-i tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine ti-a zis?

| Alexandru a răspuns:

Asa ceva numai Arnold Scwarzenegger a putut.
E si normal, Arnold e numai unul...