| RosalinaB a întrebat:

Cum e tratamentul de ulei de masline, cum se aplica pe par curat, umed? pe virfuri scalp? Spuneti-mi totul! Funda)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| denid3nysa a răspuns:

.poti folosi uleiul de masline si pentru par.amesteci 2 linguri de ulei de masline cu 2 galbenusuri de ou si faci o pasta...pe care o aplici pe parul umed.nespalat cu sampon.si o lasi 30 de minute apoi o clatesti bine si te speli cu sampon.este ff buna pentru par.dar si pentru matreata...pentru pielea capului deshidrahata.e misto.sau iti poti pune ulei de masline pe par.si poti sta cu el asa o noapte si sa il speli a doua zi, clatindu`l ff bine si apoi spalandu`l cu sampon.depinde de par.sunt persoane care spun ca le ingrasa parul tratamentul asta.dar pentru pers cu parul mai uscat, degradat, vopsit blond.sau casant esteff bun, totul e sa incerci pentru ca face binewinking! sper ca v-am fost de folos.macar un pic!:*

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se aplica pe parul uscat, se maseaza bine scalpul si se intinde uleiul pe tot parul. Dupa 40 de minute intri si te speli pe cap. Atat :)

www.efrumuseti.blogspot.com

| bella_5744 a răspuns:

Eu folosesc ulei de masline pentru ca sunt vopsita blond si mi se despica firu de par la varfuri...este foarte bun daca te tii o luna doua sa il aplici o sa vezi rezultatele. Poti aplici si pe toata lungimea parului sau decat la varfuri depinde unde ai tu nevoie, insa daca ai parul gras mai bine aplici decat la varfuri pentru ca asa iti va fi mai usor cand il speli.Eu il aplic pe parul uscat cu 30 min inainte sa ma spal.insa poti sa stai si mai mult daca ai timpu necesar pentru ca nu iti face nimic rau.incearca-l!