Din punct de vedere sanitar-veterinar,este cea mai sanatoasa carne deorece intra in normele pe care le cere legislatia. Fast-food-urile au cele mai dese controale sanitare,iar statisticile spun ca este un produs sanatos in limite legale.
Numai ca acest tip de mancare foloseste carnea animalelor care au la baza mancarea cu adaos hormonal si antibiotic, ceea ce scade sitemul imunitar si tulburari hormonale, implicit tiroidiene.De aici depunerea grasimilor neuniform, numai in zona coapselor sau burtii.
Este mancare gunoi toate acele care tu ai mentionat, si care poti manca in McDonald's, etc. Deci sanatoasa nu e nici de fel
Mai depinde din ce sunt facute(poate sa fie carne de pui, porca, vaca cal)...si iti zic ca nu sunt sanatoase.ba din contra au o multime de euri si te poti ingrasa dl ele...Dar sa stii ca nu strica sa mai manaci -4-5-6 ori pe an
Clar nu! Alte produse mai nesatioase decat astea nu stiu daca am intalnit.
Daca te uiti la un meniu McKK vei vedea ca este sursa de hrana pentru o zi intreaga dar daca te uiti mai bine vei vedea un hamburger de 10 cm diametru si 10 bucati de cartofi prajiti. La cat sunt de junk food ce sa mai zici.
Carnea din care sunt facute nu este nici buna,nici sanatoasa! Poti face un burger in casa ca o pifteluta cu:carne,verdeata, oua, condimente.Stii ca e sanatoasa si sigur e buna!
Eu mananc in aproape in fiecare zi, timp de 8 ani. Parerea mea personala este ca din punct de vedere al gustului, este peste carnea naturala. Sanatoasa este, poti trai din ea (sunt exemplu viu), dar combinata cu sedentarismul afecteaza conditia fizica.
anonim_4396 întreabă: