Pai poti sa tii albesti si acasa clatindute cu ceai de menta, sau zeama de lamaie si sa te speli cu bicarbonat de sodiu.
Din propria experienta iti spun ca pasta Blend-a-med e cea mai recomandata pentru albirea dintilor.In schimb Colgate e pentru protectia dintilor.Ce sa-ti zic, eu am fost multumita de ea. Orice tip de pasta de dinti Blend-a-med iti albeste dintii dar de recomandat ar fi Blend-a-med White.(p.s mie medicul dentist mi-a recomandat-o pentru ca nu prea am timp sa ma spal pe dinti)
Spala-te pe dinti cu bicarbonat. Adica uzi periuta dai putin prin bicarbonat si te speli, si se vor albi daca te speli sau daca nu poti sa te speli cu bicarbinat spalat-e normal cu pasta dar fa-o de 2 ori pe zi. Dimineata si seara.
Eu folosesc pasta de dinti SENSODYNE WHITENING care ajuta la redarea albului natural al dintilor. Ai putea sa te speli si cu zeama de lamaie sau bicarbonat de sodiu.
Mult succes!
Sa stii ca si eu am folosit inalbitor am vrut sa vad daca da rezultate si sa stii ca m-a ajutat. Dar daca ai probleme atunci cand musti, mananci s-au bei ceva rece, daca te dor dinti inseamna ca ai ajuns la smalt si inalbitorul nu prea are cum sa te ajute. Depinde de caz. Deci daca te dor dinti nu mai consuma degeaba bani, pentru ca nu te ajuta cu nimic. Pretul poate varia intre 20- 300 ron, dar nu ti-as recomanda cele la 20. Sper ca te-am ajutat. FUNDA?