anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum este posibil sa îmi amelioreze o depresie foarte severa de mulți ani niște pastile care conțin complex de vitamina B și magneziu? Pana acum nu ma puteam da jos din pat din cauza depresiei și după 3 zile de administrat aceste pastile aproape ca mi-am revenit 70% din depresie ceea ce e șocant.
Am luat cele mai puternice antidepresive și nu și-au făcut deloc efectul pe perioada de 3 ani. Cum este posibil asa ceva, care este explicația?
Pastilele sunt de la eurovita.
Din păcate de fobia sociala nu am scăpat deloc, tot asa grava e, doar depresia s-a ameliorat happy
Aceste pastile le iau împreună cu antidepresive onelar și xanax.
Aveam de gând sa ma sinucid având în vedere ca ma sintisem horror, chiar îmi anunțasem și sora și deodată brusc după ce mi-am anunțat sora îmi revin, și am o stare super ok, de atunci tot ok ma simt, numai ca ma supărat un tigan, știți întrebarea care mi-o fost ștearsă care ați apucat sa o citiți și parca ma simt un pic nasol, dar tot ok fata de acum eram.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Poate ai deficit de magneziu și B, din câte știu orice deficit din organism ne poate da stări din cele mai proaste, cunosc o fata care avea lipsa de vitamina D și mi-a povestești ca se simtea foarte rău efectiv zăcea în pat fără sa știe ce are apoi după ce a urmat un banal tratament cu vitamina D a fost ca noua.

| Invictusman a răspuns (pentru Emma30555):

Ar fi bine sa fie asa draga Emma, sper sa nu revin la stările inițiale ca nu o sa mai pot face fata.
Vorbim de o depresie de peste 15 ani, adică sunt curios și eu cât va dura minunea, chestia e ca acum am multa energie și nu mai pot dormi laughing dar ma simt foarte ok.
Eu le-am luat la plesneala dupa intuiție, mi s-a spus de către farmacista sa iau o pastila pe zi, dar nu știu cât timp le pot lua, parca vad ca după ce nu le mai iau revine depresia sad
Ști cum se manifesta la mine depresia? Ca și cum ți-ar muri mama în fiecare zi și apoi în câteva ore ai uita și apoi din nou, aproape la nesfârșit, ca intensitate nu scădea deloc, mulți ani la rand. Nu exageraz cu nimic de aceea ma mir cum naibii ma simt asa de bine.
Sau poate Dumnezeu o făcut vreo minune având in vedere ca mi-am propus sa ma sinucid? Sa ma fi salvat el?

| Emma30555 a răspuns (pentru Invictusman):

Se poate orice, eu cred ca poti sa începi sa te simți bine, poți întreba farmacista respectiva ce poate sa ți mai recomande când vei face o pauza. Sper sa ți se amelioreze depresia, eu cred ca e posibil. Și eu ma culc târziu, m-am obișnuit asa, nu ma deranjează dar îmi permite jobul fiindcă pot sa ajung după ora 13 la birou, mai lucrez și de acasă, împortant e ca atunci când dormi sa fie odihnitor somnul

| Invictusman a răspuns (pentru Emma30555):

Nici măcar nu știu când trebuie făcută pauza am uitat sa întreb, cam de vreo 5-6 zile le iau.
Mie mi greu sa cred ca o sa scap de asa ceva, dar fobia sociala nu sa ameliorat deloc happy

| Emma30555 a răspuns (pentru Invictusman):

Aia se va ameliora probabil în alte circumstanțe, din ce ai mai povestit stai într un cartier rău famat și asta complica puțin lucrurile ma gândesc, poate dacă ai sta într un cartier mai normal, mai liniștit poate ai mai uita de traume și ai scapa de fobie. Dar daca ieși la plimabare cu o ruda, prieten de exemplu dispare puțin fobia, te ajuta cu ceva dacă ai pe cineva lângă tine?

7 răspunsuri:
| Invictusman a răspuns:

Chestia e ca acum am multa energie și nu mai pot sa dorm, decât la 3-4 dimineața.

| Teo29 a răspuns:

Incearca pastilele seditivax de la aboca, sunt din plante, chiar ajuta!

| Invictusman a răspuns (pentru Teo29):

Pentru depresie sau anxietate? happy