Nu poti sa devi chel intentioant... Poti sa te tunzi/razi in cap, dar parul o sa creasca inapoi.
Pentru majoritatea persoanelor a deveni chei este o tragedie, te afecteaza mult din punct de vedere psihic, este extrem de greu sa te obisnuiesti cu ideea asta dupa 30-40 de ani in care aveai par. Asa ca e mai mult un dezavantaj. Dupa ce te obinuiesti nu mai conteaza...
Pai nu prea este in regula daca sa zicem ai avut cucuie in copilarie sau in adolescenta nu da bine sa fii chel dar daca nu ai avut cucuie in copilarie sau in adolescenta eu zic spun ca da poti sa fii chel dar nu e ca atunci cand ai par in cap e alta senzatie si ca sa fii chel trebuie sa fii si slab ca iarasi nu da bine sa ai si burta si chelie in acelasi timp trebuie sa te hotarasti ori cu chelie ori cu burta eu nu iti zic spun sa nu fii chel da poti sa fii chel daca vrei cine te opreste doar sa retii ca daca vrei sa fii chel sa nu ai cucuie in cap din copilarie adolescenta sau sa nu ai si burta da asa poti dar daca ai toate astea da altfel mai bine nu
Avantaje: pari dur si nu trebuie sa te speli pe cap
Dezavantaje:oamenii cred ca ai cancer si ti.e frig la cap
Avantaje nu prea sunt (poate doar economia la sampon ), iar dezavantajele depind de la persoana la persoana. Daca, sa zicem, esti o persoana care pune mare pret pe par si ulterior il pierzi, vei fi foarte afectat de asta, daca nu iti sta bine chel, iar e un dezavantaj. Pe plan moral si emotoinal nu ar trebui sa fie o problema atata timp cat tu te apreciezi ca persoana care esti in interiorul tau, nu ca persoana care esti in exterior. Iti spun toate astea din experienta proprie. Da, orice persoana se poate chelii, daca se rade in cap, in caz in care vrea sa fie chel intentionat, si da, orice persoana poate chelii, in mod neintentionat, chiar daca nu e ereditar, din cauza stresului, din cauza lipsei de atentie acordate parului, boli, sau din cauza unui stil de viata deficitar.
PisicutaMiauBAU întreabă:
cosss întreabă: