| David_Vaduva_1998 a întrebat:

Cum fac micul dejun am inteles nu stiu ce sa fac de obicei la micul se jun mananc oua dar nu stiu cum sa le fac cu ulei sau fara cat sa pun o lingura sau deloc? normal pun doar albusuri 2 prajelile sunt rele dar n-am habar cu ulei sau fara sau cat Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Deci, prima data sa faci oul intreg (albus + galbenus!), apoi il faci fara ulei. Pui tigaia pe foc cu un praf de sare in ea, lasi sa se incinte bine, apoi pui oul, iar daca ai si o forma (fluture, fruct, cerc etc. le poti si tu face acasa sau le poti cumpara de la Lidl!) pui oul in forma si lasi pana se face bine. Il lasi mai mult sa se rumeneasca bine si il intorci. Daca vrei, pui pe tigaie putin ulei de cocos ca sa-l poti usor intoarce. Nu-i greu! Mama ta nu te ajuta? Numai bine!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tradu si in limba romana te rog. Nu am priceput absolut nimic din ce ai scris.

| David_Vaduva_1998 explică (pentru suntserios):

EU TIN O DIETA SI AM AUZIT CA OULE SUNT BUNE INTELEGI PANA ACUM?! vreau de dimineata oua la tigaie dar n-am habar sa folosesc ulei sau fara sau o lingura etc

| farfuriaverdex a răspuns (pentru David_Vaduva_1998):

Daca tot insisti sa mananci oua dimineata le poti manca fierte alaturi de o salata, insa in limita a 2-3 oua pe zi. In prima partea a zilei este bine sa mananci mai mult, la amiaza sa mananci jumatate fata de cat ai mancat dimineata si seara sa mananci jumatate din ce ai mancat la amiaza. In prima parte a zilei poti manca cereale integrale (dimineata), la amiaza leguminoase, seara proteine.

| Caro34 a răspuns (pentru David_Vaduva_1998):

Deci, prima data sa faci oul intreg (albus + galbenus!), apoi il faci fara ulei. Pui tigaia pe foc cu un praf de sare in ea, lasi sa se incinte bine, apoi pui oul, iar daca ai si o forma (fluture, fruct, cerc etc. le poti si tu face acasa sau le poti cumpara de la Lidl!) pui oul in forma si lasi pana se face bine. Il lasi mai mult sa se rumeneasca bine si il intorci. Daca vrei, pui pe tigaie putin ulei de cocos ca sa-l poti usor intoarce. Nu-i greu! Mama ta nu te ajuta? Numai bine!

| Evelinmariaa a răspuns:

Intra pe Youtube si pe google si acolo o sa vezi exact ce si cum :*

Întrebări similare