Daca n-ai nimic, nu te lipesti de concediu medical. Nu ti se dă fara un consult medical. Du-te la scoala.
Teoretic! dar pactic... sa fim noi sanatosi atatia ani cat certificate medicale se dau in acest fel.
Atunci mergi sa ti se dea concediu medical in acel fel de care spui. Sa ma anunti daca ai reusit.
Haha! Nu te supara, dar esti naiv, daca sustii asta. Da, eu am obtinut asemenea concediu de 2 ori.
Daca obtineai nu mai intrebai aici.
Minciuni.
Citeste mai bine: cine a intrebat asa ceva. Eu nu!
Sa stii ca sunt atatia care obtin certificate medicale pe spaga! Unii au iesit la pensie de boala, fara sa aiba nimic. Altii au obtinut certificat de handicapat, fara sa aiba.
Tu in ce lume traiesti?
Ai dreptate, scuze.
Nu ai cum, pentru lene nu se acordă concediu, medicii nu i si risca pielea sa ti puna tie diagnostice false daca nu ai realmente o boala, vrei concediu ca sa dormi?
Te doare lenea, la 33 de ani?
Fiindca concediile medicale nu se pot da pentru "n-am nimic"!
Omu vrea un raspuns, nu sa-i contestam dorinta, se dau concedii medicale si asa, stai linistita, in Romania totul e posibil. De aia a si intrebat. O fi mai obosit, o avea o perioada proasta de vrea putina pauza.
Insa din pacate nu stiu ce sa-i raspund.
E de ajuns sa cunosti pe cine trebuie, si se rezolva.
Eu propun ca in acest concediu sa iti revizuiesti putin cunostintele de limba romana.
A scris foarte bine, nu vad unde a scris aiurea?!