| Rony23 a întrebat:

Cum fac sa îmi iau concediu medical? (N-am nimic) ce ii spun medicului de familie? Că-s răcit sau ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca n-ai nimic, nu te lipesti de concediu medical. Nu ti se dă fara un consult medical. Du-te la scoala.

| mi25 a răspuns (pentru darrio2007):

Teoretic! dar pactic... sa fim noi sanatosi atatia ani cat certificate medicale se dau in acest fel.

| darrio2007 a răspuns (pentru mi25):

Atunci mergi sa ti se dea concediu medical in acel fel de care spui. Sa ma anunti daca ai reusit.

Haha! Nu te supara, dar esti naiv, daca sustii asta. Da, eu am obtinut asemenea concediu de 2 ori.

Daca obtineai nu mai intrebai aici.
Minciuni.

Citeste mai bine: cine a intrebat asa ceva. Eu nu!
Sa stii ca sunt atatia care obtin certificate medicale pe spaga! Unii au iesit la pensie de boala, fara sa aiba nimic. Altii au obtinut certificat de handicapat, fara sa aiba.
Tu in ce lume traiesti?

Ai dreptate, scuze.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai cum, pentru lene nu se acordă concediu, medicii nu i si risca pielea sa ti puna tie diagnostice false daca nu ai realmente o boala, vrei concediu ca sa dormi?

| Violleta2022 a răspuns:

Te doare lenea, la 33 de ani?
Fiindca concediile medicale nu se pot da pentru "n-am nimic"!

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Omu vrea un raspuns, nu sa-i contestam dorinta, se dau concedii medicale si asa, stai linistita, in Romania totul e posibil. De aia a si intrebat. O fi mai obosit, o avea o perioada proasta de vrea putina pauza.
Insa din pacate nu stiu ce sa-i raspund.

E de ajuns sa cunosti pe cine trebuie, si se rezolva.

| mihai69 a răspuns:

Îi spui șefului că vrei două zile fără plată.

| Frank51 a răspuns:

Ii spui că te doare foarte tare undeva jos, în timp ce ii întinzi un Blaga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu propun ca in acest concediu sa iti revizuiesti putin cunostintele de limba romana.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

A scris foarte bine, nu vad unde a scris aiurea?!