Pai nu prea ai ce sa-i faci. Eventual, iei ceva tablete pentru durere.Maseaua e oricum de lapte si in cele din urma se va misca si o vei putea scoate chiar tu.
Eu toate masele de lapte mi le-am scos acasa, nu era nevoie de dentist.De la un moment dat se misca, iar daca trageam cu mana deja iesea, pentru ca sub ea deja crestea maseaua care urma sa ramana definitiv.
Bună!
Încearcă să-ţi pui o compresă cu apă rece, cu cuburi de gheaţă. Pune-o câteva minute în locul unde se afla măseaua, în exterior, până când se răceşte cât de cât obrazul. Repetă această acţiune din 15 în 15 minute.
Mult succes! :*
Pa, pa!
Fundă?
Deci maselele de lapte se pot scoate, sunt primele masele, adica cele care trebuie sa pice.Cred ca ai inteels gresit de la medic, daca nu ti-o mai poate scoate inseamna ca e masea permanenta. Daca te doare inseaman ca are o carie, deci trebuie sa mergi la alt medic pentru ca probabil cel unde ai fost e cam fraier , sa ii spui ca te doare si sa gaseasca sursa durerii.Si exista si niste antibiotice ca sa nu te mai doara dar trebuie prescrise de medic.Pana mergi la dentist poti incerca sa iei un paracetamol si sa pui o compresa cu gheata si incearca sa nu bei rece si sa nu mesteci prea mult pe maseaua respectiva
Ia de la farmacie Ketonal forte, o pastila dupa mancare. Da vezi ca nu stiu daca e recomandat pentru copii, vorbeste cu farmacista.
Mai incepe sa fortezi maseaua sa isi dea drumu cand nu mai simti durerea.
I-a un Algocalmin si daca tot nu iti trece sunt niste medicamente roz cred ca Nurofen Forte.
Deeaandreea9156 întreabă: