| DanyXhell a întrebat:

Cum fac sa nu ma mai manance blandele si bubele de pe corp, sau cum sa scap de ele? Sa le fac sa dispara?
Sunt enervante au aparut de o saptamana si peste tot ma mananca!
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| jojo_2491 a răspuns:

Probabil ti-au iesit de la caldura.foloseste spirt mentolat, iti va calma mancarimea.

5 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Pai daca te duci la farmacie sigur o sa iti dea o crema si ieftina si merita. daca stai asa o sa se infecteze si mai rau apar.totusi incearca daca ai in casa crema de galbenele, e foarte buna! si tot odata ai grija si la alimentatie ca s.ar putea sa fie si de la asta.mai usor cu grasimile o perioada, mai mult fructe/legume/salate/carne de pui, peste:fiarta/fripta etc. si multa apa sa.ti detoxifici organismul si sa scapi de alea.

| Sheridanx a răspuns:

Incearca o crema mentolata de la farmacie. Ar trebui sa te ajute... Daca dupa o perioada continua sa apara, mergi la medic tongue

| Jigsaw a răspuns:

Varicela? Sau bubite de la mancare? La alea de la mancare se gaseste ceva alifie alba la farmacii, cam 5 lei costa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand sapunul natural "Morcov si Catina" de pe www.efrumuseti.blogspot.com

| Rawr_7285 a răspuns:

Eu am avut aceeasi problema si inco o mai am, dar cumpara de la farmacie CALAMINE este un sirop foarte bun!