Cred ca ar trebui sa te duci la stomatolog, ti-ar face un tratament cu laser pentru albirea dintilor
Mesteca multa guma, Orbit, Professional white, Always, si spala-te pe dinti de 3 ori pe zi, cu o pasta eficienta. Cauta si tu pe Google paste de dinti pentru un alb imaculat (Belndamed White), si o periuta pe masura. Daca nu se albesc nici asa, incearca pasta de dinti cu aloe vera, se gaseste la plafar sau in farmacii.
Foloseste Listerine in fiecare dimineata trebuie sa-ti clatesti gura cu el si dupa scurt timp vei vedea efectele (nu are sens sa ti-i cureti cu laserul pentru ca iti strica dantura)
-foloseste bicarbonat de sodiu(pentru gatit):inmoaie periuta in bicarbonat si spala-te normal pe dinti
-foloseste o pasta de dinti pentru albire de 3 ori pe zi si daca poti dupa fiecare gustare
-repeta toate astea si dintii tai se vor albi, dar daca vrei sa ti se albeasca mai repede si cu mai multe nuante, du-te la dentist si fa-ti o albire profesionala
SPER CA TE-AM AJUTAT FUNDAA?
Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun o sa fi multumit
Sper sa te ajute
Am multe modalitati pentru a-ti face dintii albi:
1. Taie niste frunze de menta in bucati mici si amesteca cu un pic de bicarbonat apoi spalate pe dinti cu ea. Fa asta zilnic si vei avea dintii albi.
2.Du-te la dentist si iti va da el ceva pentru dintii galbeni.
3.Mananca mere ajuta la albirea dintilor.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Spala-te pe dinti bine.Dar oricum du-te la dentist pentru a vedea care este cauza ingalbenirii dintilor
sper ca te-am ajutat. fundita?
Spala-te pe dinti! si eu ii aveam galbeni si ma deranja dar mama spalat si acum ii am albii.
anonim_4396 întreabă:
ThePrinceOfAllSaiyans întreabă: