| alexandraanamariaalexaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Cum fac sa nu mai am dintii galbeni? dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MarryDllk a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te duci la stomatolog, ti-ar face un tratament cu laser pentru albirea dintilor

9 răspunsuri:
| Dianné a răspuns:

Mesteca multa guma, Orbit, Professional white, Always, si spala-te pe dinti de 3 ori pe zi, cu o pasta eficienta. Cauta si tu pe Google paste de dinti pentru un alb imaculat (Belndamed White), si o periuta pe masura. Daca nu se albesc nici asa, incearca pasta de dinti cu aloe vera, se gaseste la plafar sau in farmacii.

| ZEU93 a răspuns:

Foloseste Listerine in fiecare dimineata big grin trebuie sa-ti clatesti gura cu el si dupa scurt timp vei vedea efectele (nu are sens sa ti-i cureti cu laserul pentru ca iti strica dantura)

| iStarry a răspuns:

-foloseste bicarbonat de sodiu(pentru gatit):inmoaie periuta in bicarbonat si spala-te normal pe dinti
-foloseste o pasta de dinti pentru albire de 3 ori pe zi si daca poti dupa fiecare gustare
-repeta toate astea si dintii tai se vor albi, dar daca vrei sa ti se albeasca mai repede si cu mai multe nuante, du-te la dentist si fa-ti o albire profesionala
SPER CA TE-AM AJUTAT happy FUNDAA? big grin

| PikaRawrr a răspuns:

Spala-te pe dinti.

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun o sa fi multumit

Sper sa te ajute

| Deeu_1723 a răspuns:

Spală-te pe dinţi.
Doamne!

| annaloveanna a răspuns:

Am multe modalitati pentru a-ti face dintii albi:
1. Taie niste frunze de menta in bucati mici si amesteca cu un pic de bicarbonat apoi spalate pe dinti cu ea. Fa asta zilnic si vei avea dintii albi.
2.Du-te la dentist si iti va da el ceva pentru dintii galbeni.
3.Mananca mere ajuta la albirea dintilor.

Sper ca ti-am fost de ajutor!

| karina_2534 a răspuns:

Spala-te pe dinti bine.Dar oricum du-te la dentist pentru a vedea care este cauza ingalbenirii dintilor
sper ca te-am ajutat. fundita?

| Cireasa_Razvan_1988 a răspuns:

Spala-te pe dinti! si eu ii aveam galbeni si ma deranja dar mama spalat si acum ii am albii.

Întrebări similare