| DomnulMuratura99 a întrebat:

Cum fac sa nu mai am matreata? folosesc sampon garniere

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Si eu iti recomand head & shoulders dar alege varianta anti-matreata si pentru par gras.
Daca nu merge cu acest sampon, recomand apoi medicul dermatolog.
Matreata este de mai multe feluri, ma rog asa ii spunem in popor, poate fi dermatita etc.

| Violleta2022 a răspuns:

Foloseste head & shoulder antimatreata, sau un sampon cu nizoral.

| Simpatic a răspuns (pentru Violleta2022):

Nizoral nu este o substanta tanti era o marca de sampon care a disparut de pe piata. Ai vrut sa spui sampon care contine aceeasi substanta care era si in Nizoral si anume ketononazol.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Simpatic):

Am spus: sampon cu nizoral, adica samponul care contine nizoral, pentru ca nizoralul este un medicament impotriva unei bacterii care provoaca dermatita seboreica (popular ii mai spunem si matreata).
De fapt sampoanele cu nizoral nu au disparut de pe piata, se gasesc in farmacii sub, diverse marci, trebuie doar sa ceri farmacistului si stiu ei ce sa-ti dea.

Samponul cu nizoral il poti cumpara si online de aici:
https://www.google.com.au/......ps?/search

| AlexCristi97 a răspuns:

Incearca sa schimbi samponul. Eu aveam probleme, il schibam si pana terminam jumatate de tub era ok, dupa care imi aparea iar. Garniere nu m-a ajutat, head&shoulders si petrol hahn erau in top. Daca ai grav de tot, exista un sampon cu sulf la naturisti cred dar miroase puternic si ramane mirosul in par.
Incearca sa folosesti o perie de par si sa eviti sa iti dai cu pieptenul pe scalp ca rupi piele si se vede si mai multa matreata.
Daca ai intre 12-18 ani, posibil sa fie si de la pubertate si sa dispara pe la 17-18 ani (asa a fost la mine).

Întrebări similare