Mergi la medic. Si eu am avut aceeasi problema si a trebuit sa ma operez pentru ca erau momente cand nu mai puteam respira deloc.
Dar dupa operatie, sincer mi-a schimbat viata. Pot sa respir foarte bine, fara nici o problema, fara sa folosesc orice fel de picaturi sau spray nazal.
O zi placuta iti doresc!
Sti cum sa faci du-te la baie, sau la ghiuveta si tine capu aplecat si sufli pana iti curg toti muci si daca tot mai e tot dai si 10 minute nu fac misto asa am facut si eu si mi-a trecut
Nu este bine sa iti fortezi prea mult nasul...cel mai bine este sa folosesti apa de mare.
Salut! eu am incercat recent sa-mi picur lamaie in nas. a fost o experienata nu tocmai placuta, dar merita sa incerci cu vreo 2. se va dessfunda imediat. Bafta@@!
Poate ar trebui sa mergi la orelist sa vada ce e cu tine, daca nu incearca apa de mare, se gaseste la farmacie si e foarte buna, important este sa iti pui cat mai multe picaturi cam de 3 ori pe zi (nu dau dependenta deci poti folosi cate vrei)
Este bine sa stii ca nu poti folosi prea mult spray (maxim 5 zile) deoarece dau dependenta si iti distruge toata mucoasa nazala. Foloseste apa de mare, se cheama Nazomer.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
dobrin1019 întreabă: