Din pacate de asta nu poti sa scapi, cum am mai raspuns cuiva, transpiratia aia nu e degeaba, corpul nu s-ar chinui sa investeasca energie in a crea si secreta transpiratie daca nu ar avea niciun scop. Cat despre solutii, n prea exista in afara de deodorante sau o interventie chirurgicala foarte ciudata ori de extirpare a glandelor sudoripare ori de injectare cu ceva silicon, sau nu stiu ce, cu care se blocheaza acele glande. Transpiratia nu o sa se duca nicaieri, toti transpiram si de obicei in copiarie cel mai putin, cu cat cresti transpiri mai mult, insa inveti si cum sa-ti mentii transpiratia discreta, gasesti antiperspirante care functioneaza cel mai bine pentru tine, dusuri dese si transpiratia nu mai e o problema... Si cred ca ai vazut si vedete si persoane extrem de cunoscute, daca nu sunt undeva intr-un film si stau la caldura o sa observi cum pur si simplu "baltesc" la sub brat (axila), e normal si firesc, nimeni nu o sa zica nimic despre asta pentru ca toti transpiram, e ca si cum as zice "ce fraier esti ca respiri..."