| Alexandragjjsgjjkk a întrebat:

Cum fac să nu-mi mai fie foame? Mănânc intr-una fara să mă satur. Știu când sa ma opresc, dar mi-i se face foarte foame. Dimineața mă satur cu 2 Sandwichuri.Și la prânz. Dar la cină, când suntem cu toții, nu mă pot opri. Mănânc ca un animal

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Poti lua medicamente care scad secretia gastrica, spre exemplu Omez, Esomeprazol sau sa bei apa inainte sa mananci

| Adry05 a răspuns:

Mananca mai incet, stai mai mult pe fiecare bucatica de mancare, taie totul cat mai marunt.
Si in timpul zilei bea cat mai multa apa.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu-ti pasa ca devii obeza, atunci da-i inainte!

| Irinelp a răspuns:

Cand mancam creierul captiveaza aceasta informatie si o trimite catre stomac ca sa nu mai avem foame, dar daca mancam prea repede creierul nu mai are timp sa captiveze aceasta informatie asa cum ar trebui si din acesta cauza ni se face foame ca si cum nu am fi mancat, mananca mai incet fara sa te grabesti ca creierul tau sa aiba timp sa captiveze acesta informatie cum trebuie.

| MariusStefan25 a răspuns:

Totul este mental soro, daca nu, incearca sa bei multa apa pe parcursul zilei, nu in jurul mesei, gandeste-te ca eu am stat 48 de ore fara mancare, deci NU EXISTA NU POT