Hey!
Daca nu'ti place cafeaua bea un cappucino sau un energizant.
dar de la acelea nu poti dormi toata noaptea
iti recomand eventual.chiar daca nu e asa sanatos
sa stai la calculator.ca iti duce somnu:d
asa eram si eu inainte.da stateam la calculator, mai citeam noutati, mai intram pe tpu.sh asa nu mi-a mai fost somn si m-am obisnuit
succes
Somnul rezolva multe cauze, dar nu te-ai intrebat nici o data de ce? pentru ca si somnolenta poate sa fie cauzata de o boala, ar tr sa faci un control
Bea cola, mananca ciocolata si gaseste ceva de facut la calculator ( vorbit pe mess, jocuri ceva care nu te plictiseste )
Ceai verde. Este super pentru silueta si sanatate. Daca nu ma crezi, uita-te pe blogul meu; ma poti vedea, am 45de ani, nu beau cafea, capucino, cola, doar apa, ceai verde sau de plante. Arat a 45? Nu cred...iar ceaiul verde iti da si energie. Sper sa te convingi si singura, dupa ce il incerci.
Cola este o bautura ff rea nu ti-o recomand,cappuccino e mai bun insa cea mai buna metoda este imd dupa ce te ridici din pat,mergi la baie si da-ti pe fata cu apa rece,vei vedea ca te trezesti pe loc, desigur vei simti si un mic soc dar asta e partea a doua din problema, iar a treia solutie este sa te culci mai devreme seara.bafta.
Uita de Cola, serios, este o alegere foarte proasta. Exista si alternative, sa stii http://www.slabescusor.ro/produs/ceai-herbalife-pe-baza-de-plante-100g eu beau un ceai energizant de vreo 3 ani de zile
Dormi dupa-amiaza sau cola cu lamaie mai are efect la minedar dormitul dupa scoala. oboseala.e cel mai buuunn
anonim_4396 întreabă: