Salut / gasesti pasta petrinii la farmacie (e aceea crema pentru bebei) insa e ft buna. Eu am folosit'o si a functionat. Seara, inainte de culcare te speli pe fata iar apoi iti faci o" masca subtirica "din crema, iar dimineata te speli bine bine caci e putin unsuroasa.
Da rezultate 100%Bafta
Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuală. Este foarte bun în lupta cu coşurile şi pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curată şi uscată de 1-2 ori pe zi. Aici poţi cîţi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Îl găseşti la orice farmacie şi costă în jur de 30-35 RON. Pe lângă folosirea Zineryt-ului trebuie să ai şi o alimentaţie sănătoasă. Mai puţine dulciuri, grăsimi, sucuri acidulate, mai multe fructe şi legume. Poţi să mai foloseşti şi apă termală (îmi place cel mai mult cea de la Avene), o cremă hidratantă, hrănitoare de la Avene, o cremă de gălbenele pentru cicatrici, rămase în urma coşurilor, plus vitaminele E, A, C şi Zn pe cale orală (şi nu numai). Şi este foarte importantă curăţarea zilnică a pielii (dimineaţa şi seara)! Ai nevoie de un gel de curăţare cât mai bun. Interesează-te la farmacie, şi vei fi ajutat/ă să alegi unul potrivit tipului tău de ten.
Dar cel mai bine ar fi să consulţi şi un dermatolog.
Succes! Numai bine!
Chiar acum am pe fata asa ceva. Face tenul mai curat, mai finut, mai frumos.
Se curata un castravete proaspat si se da pe razatoare (sau se baga la mixer), iar pasta obtinuta se aplica pentru 15-20 minute pe fata. E un tonic minunat, in plus previne si inlatura cosurile, punctele negre, ridurile si deshidratarea.
Tot din castravete se mai poate face o pasta pentru albirea tenului, prin amestecarea unei linguri de suc de castravete cu o lingura de lapte si cateva picaturi de apa de trandafir. Se lasa pe fata 15 minute.
Pe lânga actiunea de catifelare a tenului, castravetele este apreciat si pentru actiunea de îndepartare a ridurilor. Prin aplicarea pe fata a feliilor de castravete, puteti reduce considerabil ridurile de pe fata sau le puteti atenua. Feliile de castravete subtiri si reci sunt faimoase pentru linistirea durerilor de ochi.
Sall! Eu am scapat de cosuri in numai o saptamana! Du-te la plafar si ia-ti tinctura de propolis si apoi du-te la o farmacie veterinara si ia-ti mibazon(costa 8, 5 lei). Stiu ca suna ciudat dar chiar merge.
Succes
Eu am scapat de cosuri fara sa le mai storc asa cand le storceam imi apareau mai multe. bafta
ma cheama cum ma cheama întreabă: