Simplu, nu ai nicio remuscare daca faci ceva rau. ( ma refer la lucuri mai groaznice, lovesti un animal, un om, omori un animal, un om, si te mai face si fericit asta).
Deci suntem doi psihopati
Ai..ai lovit un animal?:O
L-am omorat.
Pai toti suntem psihopati. Toti am omorat paianjeni sau furnici, nu?
3 chiar.
Alea sunt insecte
Nasol atunci.
De ce nasol? Mie mi-a placut cand am facut asta.
Am fobie la paianjeni si nu imi place sa omor insecte.
Eu am omorat doar una pentru ca m-a enervat. In rest imi place sa le chinui pana mor singure, deci nu le omor eu practic.
Pai actiunea ta il omoara, ce treaba are daca moare dupa 10 minute?
Pai daca dai in cap la un om, face hemoragie intracraniana, si moare dupa cateva ore, ar fi culmea sa spui ca nu e vina ta, practic nu tu l-ai omorat. Logic ca tu l-ai omorat fie si dintr-un accident.
"Actiunea mea" Daca o iei asa si aia care fac cancer la plamani, din cauza fumatului se sinucid. Nu?
Pai daca vrei sa o iei asa, da.
Nu stiu ce e asa greu de perceput ca actiunea ta omoara, si nu moare de la sine, adica daca era bolnav, da dar putea sa moara dar si de la o inactiune de a ta, era bolnav si nu ai vrut sa te duci la veterinar cu el, acelasi lucru se aplica si la oameni, si o actiune, dar si o inactiune se pedepseste.
Cel ma mult imi place sa ii aud cand schelalaie.
Ultima victima a mea e Azor. Am deciz sa il filmez deoarece avea sa fie ultima zi a lui. Daca il puneam mort sau cand il torturam imi stergea youtob-ul clipul
https://www.youtube.com/watch?v=ccP-wr4HwYc
:O:O:O..Huuuuaaa!
Dar ce ai cu mine?
Sper ca nu te deranjeaza daca nu ma uit.
"In rest imi place sa le chinui pana mor singure, deci nu le omor eu practic."-Eiii, ce pot sa am? Nimic.
Ps. R.I.P Azorel.
Iti place de Azor?
Ok vad ca il regreti. Daca imi ziceai dinainte il lasam in viata si ti-l faceam cadou tie.
Da.. Imi placea de el.
Am deja 3.
Imi dai si mie unul macar? Nu stiu de unde sa ii mai culeg, nu de alta.
Si ce sa faci cu el? Sa-l maltratezi? Neah, ii iubesc prea mult.
Singurul catelus care a supravietuit e de fapt o catelusa, pe care nu o sa vreau sa o omor sau sa o chinui niciodata. Nu de alta dar mi-a intrat la suflet.
Am numit-o Ana.
https://www.youtube.com/watch?v=P_pcUpwlXKM
Aici am fost in vizita la fostii ei stapani, care o numeau Liza, ei au postat filmuletul. Eu i-am schimbat numele, deoarece ii se potriveste mai bine. Ce mi-a placut la ea? Nu stiu pur si simplu am simtit ceva. Dupa cum vezi ii place sa ma muste mereu, dar nu ma deranjeaza. E foarte simpatica :) De ea o sa am grija. Cand nu o sa mai fie o sa imi fie dor de acele muscaturi, si de aceia incerc sa o intretin cat mai bine :P
Odododo ce flocosenie."pe care nu o sa vreau sa o omor sau sa o chinui niciodata."-De ce esti asa sigur ca nu o sa vrei sa o chinui niciodata?
Nu stiu de ce intrepretati gresit, am spus daca omori un animal si iti face placere, adica te face vesel sa il omori pe acel animal, si daca se mai poate si sa fie chinuit. Deci daca il chinui pana il omori si ai o satisfacere imensa, da esti psihopat si mai devreme sau mai tarziu o sa omori un om.
M-ai descris perfect
Ok...
deci se pare ca suntem 3 pe lista...
psihopatii sunt peste tooot
muhahahahahaha...