| Mentalist09 a întrebat:

Cum îmi dau seama ca sunt un psihopat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
35 răspunsuri:
| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Am deja 3laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Imi dai si mie unul macar? Nu stiu de unde sa ii mai culeg, nu de alta.

Si ce sa faci cu el? Sa-l maltratezi? Neah, ii iubesc prea mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Singurul catelus care a supravietuit e de fapt o catelusa, pe care nu o sa vreau sa o omor sau sa o chinui niciodata. Nu de alta dar mi-a intrat la suflet.
Am numit-o Ana.

https://www.youtube.com/watch?v=P_pcUpwlXKM

Aici am fost in vizita la fostii ei stapani, care o numeau Liza, ei au postat filmuletul. Eu i-am schimbat numele, deoarece ii se potriveste mai bine. Ce mi-a placut la ea? Nu stiu pur si simplu am simtit ceva. Dupa cum vezi ii place sa ma muste mereu, dar nu ma deranjeaza. E foarte simpatica :) De ea o sa am grija. Cand nu o sa mai fie o sa imi fie dor de acele muscaturi, si de aceia incerc sa o intretin cat mai bine :P

Odododo ce flocosenielaughing."pe care nu o sa vreau sa o omor sau sa o chinui niciodata."-De ce esti asa sigur ca nu o sa vrei sa o chinui niciodata?laughing

Întrebări similare