Daca no' fi facut vreo implantare no fi violat-o ala bine
sau.
o fi fost vreo stire eronata
Draga/Dragule, uneori o fata nu se dezvirgineaza dinca de la primul contact sexual deoarece himenul este foarte elastic! uneori este nevoie de 2 pana la 3 contacte sexuale pentru a fi dezvirginata! asa ca este foarte posibil! eu de exemplu am fost dezvirginata la al 3-lea contact sexual!
bye bye
te pup
Nu se poate. Virgina e o femeie care nu a avut niciodata nici un contact sexual (oral, anal, vaginal, masturbare reciproca, etc). Prin extensie, poate fi considerata virgina o femeie care nu a avut contact sexual consimtit, cred ca la asta era referinta.
Iti dai seama ca esti virgina facand un consult ginecologic dar sa stii ca acele cazuri de himen elastic ce nu se rupe in timpul actului sexual sunt rarisime. Daca ai sangerat la primul contact sexual ai toate sansele sa nu mai fi virgina.
Mg, un raspuns extraordinar, multumesc!Normal ca stiu ce am facut si anume:NIMIC, doar sunt o biata adolescenta derutata de toate chestiile care se spun peste tot si nu mai inteleg nimic! Am pus si eu intrebarea ca sa stiu de acum pentru cand o sa am vreo 20 de ani si o sa-mi incep viata sexuala.Si stiu, ca daca nu ai facut... te poti considera virgina si sigur sunt.Am citit aici multe intrebari de genul:M-am masturbat:mai sunt virgina?(nu e valabil si pentru mine dar doar de curiozitate)se poate sa te dezvirginezi si fara sa faci, practic, sex? Mie mi s-a intamplat ceva de-a dreptul stupid, pot spune:Stateam intinsa pe canapea(stiti voi, una cu capul spre o margine si cealalta invers) cu o prietena si ne jucam cu picioarele:cu o talpa de-a mea lipita de o talpa de-a ei si invers si faceam miscari ca de pedalat la bicicleta(putin copilaresc pentru 2 adolescente, dar din lispsa de ocupatie)Si nebuna aiaa impins ca dementa si nu i-am mai putut tine piciorul si ni-a tras una drept in... mia mult dureros decat amuzant da; mai rau era ca aveam si menstruatie(bine nu intreb daca am ramas insarcinata ca e imposibil, stiu asta)Dar nu se poate pune problema nici despre vreo dezvirginare, fara sa fi facut nimic nici de unele probleme care pot aparea in urma loviturii, nu?
Posibil sa aiba un himen elastic in forma de "inel", exista astfel de cazuri, dar virgina nu mai este. Doar "tehnic" mai este "virgina". Unele femei se opereaza, ca sa li se refaca membrana himeneala, ca sa "demonstreze" barbatului ca sunt "virgine", pana acolo au ajuns interesul si ipocrizia!
anonim_4396 întreabă:
Ccristina2000 întreabă:
baaa3466 întreabă: