In mod normal dc ligamentul este rupt nu mai poti merge, e posibil sa fie o entorsa sau cum ai pus si tu o intindere de ligament (ceea ce e mai putin probabil), cel mai sigur mergi si fa o radiografie, dc e entorsa glezna se va umfla si se va inrosi pana ajungi la doctor pune gheata pe glezna.
Du-te la un medic, se poate sa se fi intamplat ceva. Si sora mea a fost operata deoarece avea ligamentele incurcate si acum este bine, operatia nu este foarte grea asa ca nu-ti face griji, dar nu mai amana
Daca le rupeai nu mai avei tu chef sa mai pui intrebari pe TPU pentru ca doare foarte foarte tare.
Daca te doare du-te la doctor. Eu unul am avut mana ruxata de cel putin 3 ori, si nu l-am bagat in ghips nu nimic. pur si simplu l-am tinut asa o saptamana si mi-a trecut.
Aw nu prea stiu nici eu, dar sunt sigura ca faza cu durerea nu e okay. pipaie si u piciorul, vezi daca te doare cand apesi.gen cauta semne.mai bine ai merge la doctorul de familie sau ceva de genul ca sa fi sigur daca esti okay o: oh si ai grija de tine :3 ah ai putea sa ti iei o perna cu tine cand mergi cu placa : D desi ar arata cam ciudat o. o dar ai cadea pe moale : D probabil ^^''
Acum ma doare foarte tare daca merg si apas pe calcai, daca merg pe varfuri durerea e suportabila