| TestPetrut a întrebat:

Cum imi fac un ghips fals pentru mana din carton?

va rog ajutati-ma, am nevoie urgent pentru raspuns

funda+vot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| noktambul a răspuns:

De ce sa il faci din carton?! Fa-l chiar din ghips! Cumperi o punga de ghips de la un magazin specializat in materiale de constructii, cumperi doua role de pansament (bandaj) de la o farmacie; amesteci treptat/treptat ghipsul cu apa pana ajungi la consistenta adecvata (cam ca smantana); apoi inmoi rola de bandaj in zeama obtinuta (rola desfasurata bineinteles) si iti infasori rola pe mana, brat, picior etc unde vrei tu sa dea impresia de fractura. In 15-20 de minute bandajul ghipsat se intareste si te-ai facut cu o fractura falsa! Important : da-te cu untdelemn pe locul unde vrei sa-ti fixezi bandajul ghipsat ca sa nu se prinda de locul ala si sa ai probleme cand o sa vrei sa il dai jos.

2 răspunsuri:
| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Te duci la doctor, ii bagi niste lei in buzunar si iti pune ghips. Traim in Romania, ce naibii.

| TestPetrut explică (pentru asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm):

Eu vreau facut de mine ca am nevoie azi si nu sunt la doctor