Cremele pentru albirea tenului sunt folosite in special in tarile asiatice ( mai ales in Japonia) si in tarile arabe, femeile respective considerand pielea alba ca fiind un ideal de frumusete.Din aceasta cauza in zonele respective exista o multitudine de astfel de creme atat la companiile de lux ( care creaza aceste produse special pentru piata respectiva si le vand doar in acele regiuni ex Lancome) cat si la firme care au drept target femeile cu venituri medii si mici. In Romania astfel de creme se gasesc mai greu insa exista atat produse cosmetice cat si dermatologice pentru depigmentarea pielii. Eu am folosit cateva produse din gama White Lucency de la Shiseido. Nu urmaream depigmentarea ci pur si simplu eram curioasa sa vad ce efect au. Avand tenul destul de alb, marturisesc ca nu mi se pare ca au dat mari rezultate, probabil in cazul tenurilor mai inchise efectele sunt vizibile, in rest mi s-au parut bune.Gama Clairial de la SVR Laboratoires ajuta la obtinerea unei depigmentari intense, nu contine parfum si este non comedogenica. Contine un accelerator de depigmentare, o crema cu actiune de depigmentare intensa, o chema depigmentata cu efect de "albire"- indicata inclusiv pentru tipurile de ten "etnice"si o crema depigmentanta cu SPF 50+. Produsele sunt eficiente inclusiv in cazul petelor maronii aparute in urma expunerii la soare, a "mastii" de sarcina, melasmei etc.
Http://www.armonianaturii.ro/......lii_produs
Tratamentul de albire a pielii este indicat pentru obţinerea unui ten luminos şi uniform, fiind recomandat atât în eliminarea petelor hiperpigmentare, cât şi în întreţinerea impecabilă a pielii. Indicaţia cosmeticienilor este ca aceste produse să nu fie folosite în perioada de expunere la soare sau la solar.
Buna! si eu am avut de curand nevoie de asa ceva si mi-a recomandat cineva produsul asta http://www.sanafarm.ro/......-3765.html si are recomandari destul de bune.insa toate produsele pentru depigmentarea pielii sunt destul de scumpe, sau cel putin eu asa am observat cand am cautat.succes:D