anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi pot face dantura la facultatea de stomatologie din bucuresti? mentin ca am probleme mari cu dantura sad am neglijat-o si nici nu am avut multi bani o data sa o fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Daca ai vreun cunoscut, student la ac. facultate, platesti numai materialele nu si manopera( studentii la stoma cauta subiecti pentru practica lor!)---nu prea ai, in acest caz, garantia unui lucru bun facut. Daca, insa, apelezi la un cabinet de stomatologie, platesti mai mult, dar macar ai garantie pe lucrare --- iti poti rezolva problemele etapizat( nu toate odata!) in care caz, banii ii dai tot in etape pe masura ce finalizeaza fiecare lucrare.

| MissGreenDots a răspuns:

Depinde de ce probleme ai. Daca ai dintii strambi, atunci iti trebuie aparat dentar sau nu stiu ce sa iti spun exact. poate ai nevoie de implanturi sau sa iti imbrace dintii.te rog specifica ce probleme ai. happy