cresterea sanilor nu are legatura cu asta. Sutienul face diferenta doar la fermitate. De exemplu daca faci sportul si te zbengui, e bine sa porti sutien sau bustiera ca sa-i tina fixati si sa nu se piarda fermitatea, sa se lase. Si mai e si inconfortabil daca se hop-hop cand sari sau alergi. In rest, nu cred ca are vreo importanta daca porti sau nu. Sanii tot cresc.
Cat despre masturbare, nu se modifica nimic la corp. Nu cresi mai repede. Doar sa se largeasca putzica.
Sanii cresc orice le-ai face, dar daca nu porti sutien se vor lasa. Trebuie sa iti alegi un sutien potrivit tie, nici sa nu fie prea larg/mare nici prea stramt/mic.
Daca faci sex sau te masturbezi sanii iti vor creste in continuare, corpul tau va creste in continuare (maini, picioare...), te vei maturiza normal.
Nu are legatura purtarea sutienului cu cresterea sanilor. E recomandat un sutien dintr-un material de calitate si unul special cand faci sport.Nu dormi pe burta si fa putina gimnastica pentru piept, gasesti informatii pe google, cred ca au si clipuri cu asta. Nu cred ca masturbarea are legatura cu dezvoltarea corpului, contactul sexual, poate, mai ales la o varsta frageda.
Buna sunt Adina si am 12 ani si cred ca te pot ajuta cu ceva Citeste!. Nu iti pot explica chiar asa de bine dar sper ca vei intelege. Sutienul iti face bine dar depinde daca iti ramane semn rosu sub sani inseamna ca nu e bun sutienul si deci inseamna ca nu iti face bine daca nu ai nici un semn inseamna ca e foarte bun sutienul nu iti cresc sanii mai repede daca porti sutien dar tii face mai frumosi si mai rotunzi.
Cum sa iti creasca sanii? Cand faci baie trebuie sa combini apa rece cu apa calda asa iti cresc mai repede sanii sau maseaza-i cu o crema timp de 5 min daca vrei. Multumesc... Daca vrei sa ma cauti uite idu meu de mess si ma contactezi acolo adina2006_florea
anonim_4396 întreabă:
IngerSkump întreabă: