| evelinNnnnN a întrebat:

Cum îți dai seama dacă ai cancer de piele? Acum 6ani cineva mi-a băgat unghia intr i alunita a curs sânge...si acum o lună am fost la un control dermatologic doamna medic s-a uitat cu un dermatoscop manual si a zis că nu este nimic ..si mie îmi este frică dupa ce am citit pe neet

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Tu până când ai de gând să repeți întrebarea asta, până când îți va spune cineva "Da, ai cancer de piele"?

Credeam că ți-am explicat destul de clar situația, și ai părut să înțelegi. Dacă nu ești mulțumită de explicație, mai mergi o data la un dermatolog și spune-i că vrei un control foarte amănunțit pentru că te temi de cancer. Sau mergi la șapte dermatologi, până când ești liniștită.

0 răspunsuri: