| ZaharAmar a întrebat:

Cum iti dai seama daca ai inghitit un fir de par de la animal sau daca l-ai inspirat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Daca firul de par este mai mare si mai aspru o simti, dar din pacate pe cele mai multe nu le simti cand le inghiti sau inspiri - si asta poate duce chiar la complicatii foarte grave ( de exemplu chist hidatic )
Din acest motiv nu este recomandat sa tii animali in casa ( caini, pisici, pasari )

3 răspunsuri:
| Anonymous1995 a răspuns:

Se simte pe limbawinking

| Bogdan_9316 a răspuns:

Nu te ineci faza e ca-l simnti, nu patesti nimic. Si eu am inghitit par de pisica, si nimic n-am avut.

| Spufulette a răspuns:

Cand il inghiti il simti.Cand il inhalezi mori? Capis? Daca inhalezi orice chestie micuta in plaman se pune pe foita care acopera plamanul si mori.Nu ai voie sa atingi cu nimic plamanul, nici macar cu o picatura de apa.