De obicei, cand am moralul la pamant, mi-l ridica mama mea sau o persoana foarte apropiata, dar daca acestia nu sunt in prezenta mea, atunci merg in camera mea, ma asez in pat si incep sa ma descarc ascultand muzica. Depinde mult de situatie, dar eu ma intristez repede pentru ca sunt o fire emotiva, dar iert si imi trece la fel de repede
Pai :
-Poti citi o carte draga tie;
-Poti face ceva cu prieteni tai;
-Poti citi bancuri amuzante;
-Poti vorbi cu prieteni pe mess;
-Uita-te la un film de aventure, comedie etc.;
-Joaca jocuri online;
-Uita-te la desene de pe Fox Kids pe youtube.com;
-Aduti aminte de un eveniment fericit;
-Te poti gandi la locul favorit de vacanta;
-Du-te la piscina sau la strand cu prietenele;
-Comenteaza evenimentele mondene;
-Du-te la tara la bunici si stai de vorba cu ei;
si multe altele. fundita?
Pai printr-o activitate placut tie sau printrun film comic sau poate gasesti pe cineva la fel de trist ca tine iti dai seama ca mai sunt persoane care sunt la fel de suparate sau deprimate ca tine.
Daca e ziua fac ceva care imi place, ceva ce pot face destul de bine: desenez, pictez mai cos ceva la una dintre rochiile mele.
Daca e noapte, ma inveles din cat pana in picioare in plapuna si incerc sa ma gandesc la oamenii care nu m-au considerat niciodata nefolositoare.Incerc sa ma gandesc la oamenii care inseamna ceva pentru mine.Mama, tata bunicii, Mada, Beti Alondra, Andreea, Eduard, Razvan, Sebi Codrut chiar si domnul diriginte.
Încerci să uiţi supărările şi să te concentrezi pe ceea ce îţi place să faci / efectuînd acel lucru, sau pe ceea ce ţi-ar plăcea să faci fără însă a stăpîni metoda de a o face, învăţînd cum să o faci.