Cuptorul cu microunde functioneaza cu unde electromagnetice de inalta frecventa, puternice. Scurtcircuitarea acestor unde cu umiditate sau metal provoaca incalzirea. In cazul metalelor, absorbtia de energie fiind f mare, poate duce la distrugerea aparatului.
Radiatiile emise nu sunt nocive, sunt doar in interiorul aparatului, dar dupa o prea lunga expunere pot distruge structura moleculara a mancarurilor, astfel schimbandu-le caracteristicile.
Cuptorul cu mkicrounde lucreaza cu raze X si este nociv pentru sanatatea umana
Cuptorul cu microunde functioneaza cu unde electromagnetice insa din ce am citit peste tot, este nociv pentru organism.Atunci cand aceste unde penetreaza alimentele, ele produc o rotatie interna a moleculelor de apa din interiorul alimentului procesat.Desi manacrea preparata sau incalzita are acelasi gust, compozitia alimentelor se schimba.Anticorpii si enzimele sau vitaminele se distrug datorita radiatiilor mari.Desi este nociv multa lume il utilizeaza deoarece este un mod rapid de a prepara alimente
AnotherAnswer întreabă:
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: