Bună!
Adună înălţimile părinţilor, împarte la 2 şi scade 5. Obţii astfel înălţimea la care ar trebui să ajungi. Dacă nu ai ajuns încă la această înălţime există şanse să o faci de acum înainte. Poţi creşte şi mai mult decât atât, dar excepţiile sunt rare.
Nişte sfaturi:
1. Dormi minim 8 ore pe noapte, deoace creştere
a se produce în timpul somnului.
2. Consumă multe produse lactate deoarece conţin calciu, care este bun pentru oase.
3. Fă mult sport. Găseşti aici nişte exerciţii, despre care se spune că ajută la creşterea în înălţime
http://blogulsportivilor.com/exercitii-de-crestere-in-inaltime/
4. În fiecare seară fă câteva întinderi.(streching)
Succes!
Buna!
Baschetul iti dezvolta foarte bine musculatura corpului, si oasele, deci ai mari sanse sa te inalti, dar nu cu mult pentru ca ai deja 16 ani.
Presupun ca poti face un efort sa te deplasezi pana in oras, pentru a practica baschetul si inotul, o sa ai mari rezultate
Plus ca la inaltimea ta ar mai trebui sa slabesti vreo 8 kg
Bafta!
Si eu stau la tara si sunt tot asa dar am 15 ani 1.57 si 46 de kg.nu e asa rau sa fii mica dar acum asta e nu te pui cu dumnezeu...ai putea invata sa joci basket sau ai putea pur si simplu dimineata sa faci genofleziuni cred ca asta ar merge dar eu am o carte despre cum sa te inalti dar e in engleza eu mai fac de acolo exercitii dar nu prea multe ca daca asa m-a facut dumnezeu asta e daca vrei lasa-mi un msj privat cu un id de mess si iti dau cartea
___Enzo întreabă: