anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ma durea rau ureche, am fost la orl si mi-a gasit otita si mi-a aspirat urechea de simteam ca-mi smulge creierul, apoi mi-a dat picaturi pentru acasa.
Seara am pus in ureche 5-6 picaturi si am stat cu ele pana dimineata. Cand am intors capul pe cealalalta parte sa iasa picaturile, am observat ca trecusera dincolo de timpan, undeva prin spatele urechii si cand miscam capul se plimbau pana la gat si-napoi. Nu stiu ce sa fac sa le scot de acolo ca ma doare tare cand se misca solutia de colo colo. Aveti o solutie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| oannah a răspuns:

Du-te din nou la control. si eu am avut otita si stiu prin ce a trebuit sa treci. e dureroas dar gandeste-te ca sanatatea ta e mai importanta. cred ca doar un medic poate sa iti rezolve probleme

sanatate!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Urechea nu ma mai doare deloc, doar acele picaturi care au trecut de timpan ma dor cand se plimba prin canale. sad