| Lorykyk a întrebat:

Cum ma pot ingrasa mai repede? Astept raspunsul dumneavoastra.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Ce nu as da eu sa fiu mai asa slaba nu stiu du-te la un medic sau la un nutritionist e cel mai bine

| Haydee a răspuns:

Hey...am aceeasi problema...sunt slaba chiar daca mananc la orice ora din zi sau din noapte... e adevarat am energie maxima... ei lasa-te asa cum esti...decat sa fi grasa...singurul meu sfat este:mananca, mananca si iar...manancabig grin

| selef a răspuns:

Junk food cu bere si sucuri dulci.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mananci paste fainoase la greu, macaroane, pizza, paine cu unt, pui unt si smantana in toate supele si ciorbele, prajituri cu crema, ciocolata, etc... Dar, nu ne-ai spus de ce vrei asta?! Chiar esti piele si os?! Stii ce greu e sa slabesti, apoi?!

| stefania_1130 a răspuns:

Trebuie sa mergi la doctor...la un endocrinolog, zic eu. s-ar putea sa ai probleme cu glanda tiroida

| just4fun_8801 a răspuns:

Weightgainere

| mikiliciousss a răspuns:

Si eu am problema asta. Am 13 ani si doar 42 de kg. Sunt subponderala. Si sincer mananc cam toata ziua rolling on the floor