| Fhdjdnsb a întrebat:

Cum ma pot ingrasa mai repede? Ce pastile imi recomandati? Imi trebuie vreo 4 kg sa pun pe mine dar nu reusesc deloc
Am auzit ca suplimentele alimentare ingrasa. Ce pastile sa iau ca sa iau in greutate cat mai repede? Am 44kg si 1.57

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Ingrasatul nu se face cu pastile...si nici cu prafuri nu este foarte ok
Banuind ca esti baiat apuca-te de sala, greutatile + suplimentele cu carbohidrati+proteina (hard-gainere) te vor ajuta INSA NU PESTE NOAPTE.
Nu astepta rezultate de acestea rapide, totul se face in timp.

| Donsavas a răspuns:

Nu ai scris cati ani ai.
Dacă mănânci mai mult nu inseamna ca te si ingrasi. Discuta întâi cu un endocrinolog,sa te asiguri ca n ai boli metabolice.
Exista, spre exemplu, in hipertiroidism, imposibilitatea de a te îngrașă, oricât ai mânca.

| Zaygon a răspuns:

Mananci de 3 ori pe zi si mananci calumea si o sa te ingrasi. Si mai faci si ceva sport in paralel.